Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz randi utan busszal menni haza? Ha nem ajanlja fel hogy haza visz az bunkosag?
Elso randi lesz. Kocsival fel orara lakom a varostol ahol randizni fogunk, o ott lakik. Busszal egy ora mire haza erek, es elfelre fogok haza erni. Viszont nem tudom hogy fel fogja e ajanlani hogy haza hoz, es ha igen akkor elfogadjam e ? Nem szeretnem amugy, csak olyan fura lesz hogy a randi utan o megy a kocsihoz es meg megyek gyalog a buszpalya udvarra este 11 kor
Nem volt még randim nem tudom hogy mukodik ez, mit illik mit nem.
Segitenetek? Ő 29 eves. En 22
Este nem is fel ora mert kb 20 perc kocsival
Nem arrol van szo, hogy azt akarom hogy furikazzom de sokkal jobban esne ha megkerdezne hogy haza hozhat e
Furikazzon*
Bocsi a helyesirasert, siettem
Szerintem nem gaz ha egy ferfinak nincs kocsija 29 evesen, vannak olyan helyzetek amikor nem lehetseges sajnos.
De itt nem errol van szo, van kocsija es nem errol szol ez az egesz hogy mit var ha nem visz haza. De bevallom jol esne ha haza hozna legalabb elso randin
Igen, nem jelent jot ha engedi hogy egyedul jojjek haza.
Azt nem engednem hogy ertem jojjon, max csak akkor ha ott laknek en is a varosban, de nekunk ez azert tulzas
Az ember fel tesz egy kerdest, es jonnek a rosszindulatu kommentek hogy nekem miert nincs autom. Ez volt a kerdes?
Aki normalisan valaszolsz annak koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!