Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gaz randi utan busszal menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz randi utan busszal menni haza? Ha nem ajanlja fel hogy haza visz az bunkosag?

Figyelt kérdés

Elso randi lesz. Kocsival fel orara lakom a varostol ahol randizni fogunk, o ott lakik. Busszal egy ora mire haza erek, es elfelre fogok haza erni. Viszont nem tudom hogy fel fogja e ajanlani hogy haza hoz, es ha igen akkor elfogadjam e ? Nem szeretnem amugy, csak olyan fura lesz hogy a randi utan o megy a kocsihoz es meg megyek gyalog a buszpalya udvarra este 11 kor

Nem volt még randim nem tudom hogy mukodik ez, mit illik mit nem.

Segitenetek? Ő 29 eves. En 22

2022. jún. 18. 22:20
A kérdező szavazást indított:
Felajanlja
Bunkosag ha nem visz haza
11 szavazat
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:

Este nem is fel ora mert kb 20 perc kocsival

Nem arrol van szo, hogy azt akarom hogy furikazzom de sokkal jobban esne ha megkerdezne hogy haza hozhat e

2022. jún. 18. 22:21
 2/41 A kérdező kommentje:

Furikazzon*

Bocsi a helyesirasert, siettem

2022. jún. 18. 22:22
 3/41 anonim ***** válasza:
4%
Ha a férfinek 29 évesen nincs még kocsija és nem tud vele hazavinni, akkor mégis mit akar?
2022. jún. 18. 22:23
 4/41 A kérdező kommentje:

Szerintem nem gaz ha egy ferfinak nincs kocsija 29 evesen, vannak olyan helyzetek amikor nem lehetseges sajnos.

De itt nem errol van szo, van kocsija es nem errol szol ez az egesz hogy mit var ha nem visz haza. De bevallom jol esne ha haza hozna legalabb elso randin

2022. jún. 18. 22:25
 5/41 anonim ***** válasza:
92%
Háááát… fura lenne ha nem ajánlaná fel. A randikra értem is jöttek kivétel nélkül hiába szabadkoztam hogy el tudok jutni. Az meg szóba sem jöhetett hogy késő este egyedül menjek haza.
2022. jún. 18. 22:25
 6/41 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem haza visz... Érzem😉😃
2022. jún. 18. 22:27
 7/41 A kérdező kommentje:

Igen, nem jelent jot ha engedi hogy egyedul jojjek haza.

Azt nem engednem hogy ertem jojjon, max csak akkor ha ott laknek en is a varosban, de nekunk ez azert tulzas

2022. jún. 18. 22:27
 8/41 anonim ***** válasza:
36%
Neked miért nincs saját autód?
2022. jún. 18. 22:30
 9/41 A kérdező kommentje:
Mi kozod hozza? Kotekedj mashol
2022. jún. 18. 22:31
 10/41 A kérdező kommentje:

Az ember fel tesz egy kerdest, es jonnek a rosszindulatu kommentek hogy nekem miert nincs autom. Ez volt a kerdes?

Aki normalisan valaszolsz annak koszi

2022. jún. 18. 22:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!