Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gaz randi utan busszal menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz randi utan busszal menni haza? Ha nem ajanlja fel hogy haza visz az bunkosag?

Figyelt kérdés

Elso randi lesz. Kocsival fel orara lakom a varostol ahol randizni fogunk, o ott lakik. Busszal egy ora mire haza erek, es elfelre fogok haza erni. Viszont nem tudom hogy fel fogja e ajanlani hogy haza hoz, es ha igen akkor elfogadjam e ? Nem szeretnem amugy, csak olyan fura lesz hogy a randi utan o megy a kocsihoz es meg megyek gyalog a buszpalya udvarra este 11 kor

Nem volt még randim nem tudom hogy mukodik ez, mit illik mit nem.

Segitenetek? Ő 29 eves. En 22

2022. jún. 18. 22:20
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
28%

Egy okos nő pontosan így jár el. Egy 𝗼𝗸𝗼𝘀 nő...

2022. jún. 18. 23:35
 22/41 anonim ***** válasza:
45%

Meg véletlen elfelejtettél a kérdést feltevő accountodra váltani mielőtt válaszoltál volna incel kisfiú :D:D:D. Az aluliskolázott stílusod alapján te vagy az, aki nőket szokott halállal fenyegetni privát üzenetekben, ugye?

2022. jún. 18. 23:44
 23/41 A kérdező kommentje:
22. Ezt most ugy irtad mintha en irtam volna? Jezusom de beteg emberek vannak
2022. jún. 18. 23:47
 24/41 A kérdező kommentje:

20. Nem idegen es csak este tudunk talalkozni

Nem arrol van szo hogy arra keszulok csak jol esne es ennyi. Es ha nem hoz haza nem igazan fogok vele foglalkozni tovabb

2022. jún. 18. 23:49
 25/41 A kérdező kommentje:
A Gyakorikerdesek moderatolja valahogy jelezze mar hogy nem en voltam az :D mert ez kicsit udegedit most
2022. jún. 18. 23:58
 26/41 anonim ***** válasza:
91%

"nem jelent jot ha engedi hogy egyedul jojjek haza"

Szerintem meg megbeszélés kérdése.

Van, aki meg azon sértődik be, hogy "első randi után már az autójába akar ültetni".

2022. jún. 19. 00:09
 27/41 A kérdező kommentje:
Szerintem nem tul ferfias hogy randi utan en még ulok a buszon egy oran keresztul o meg beul a kocsiba es haza megy. De majd lesz valahogy remelem jol alakul :)
2022. jún. 19. 00:12
 28/41 anonim ***** válasza:
24%

Mivel írtad hogy első randi, azért így mi van akkor ha beültet az autójába és elvisz valami erdőbe és megerőszakol? Vagy elad prostinak? Vagy szervkereskedő?

Szóval első randi után én még nem ülnék be egy férfi autójába. Szerintem ez túl veszélyes.

Meg miért nem teszed le a jogsit és veszel autó te is és akkor nem kell busszal járni? Miért mástól várod hogy furikáztasson? Miért használod ki a férfit? Ő nem egy szolga.

Te mit adsz neki? Ő fizesse kajádat, hívjon meg, meg még azt is elvárnád hogy hazavigye a kis po..psidat? Mi vagy te? Egy kisbaba akit pátyolgatni kell vagy egy felnőtt nő, aki megáll a saját lábán?

2022. jún. 19. 02:53
 29/41 anonim ***** válasza:
35%
*autót
2022. jún. 19. 02:54
 30/41 anonim ***** válasza:
87%
Azt írtad, nem idegen. Ha van valami ismeretség, szerintem nem gáz előre megkérni, hogy vigyen haza. Persze, ha nagyon rosszul sikerül a randi, kicsit kínos lesz 😬.
2022. jún. 19. 05:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!