Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondjam a délutáni randit ezek után? SOS
Adott egy pasi, akivel régóta beszélünk a neten és holnapra (mára) le van fixálva a randink. Most viszont nagyon későig beszélgettünk, lelkiztünk. Elmondta, hogy nehezen nyílik meg és bízik nőkben, mert több 100 visszautasítást kapott, az egyetlen komoly kapcsolatában pedig megcsalták. Én meg elmondtam, hogy engem meg súlyosan bántalmazott lelkileg az exem, fenyegetett, majd zaklatott is, agresszív volt. Erre azt reagálta, hogy de legalább én biztos levontam a tanulságot, ami az, hogy sosem szabad többé külső alapján válogatni, mert akár még életveszélyes helyzetbe is sodorhat az efajta mohóság. Visszaírtam, hogy nem külső alapján választottam, sőt... Erre: "jaaa, akkor gondolom már a légzéséért is rá volt húzva a vizes lepedő, de hagyjuk is, teljesen lényegtelen, fókuszáljunk a holnapra :)"
Nekem ezek után semmi kedvem menni vele sehová. Jogosan érzem így? Lemondjam?
Köszönöm szépen, csak megerősítetek abban, amit szívből akarok: lemondani.
Meg is teszem. :)
Az tény hogy nem viselkedik helyén valón,és a sok visszautasítás ,csalódás mély nyomokat hagyott benne,és úgy fest a nőkre haragszik emiatt.És valószínű nem egy Adonisz.
Viszont ha nincs jobb dolgod,akkor miért ne férne bele egy találkozó...vesztenivalód nincs.Csak az időd megy rá,semmi több.Annyit meg csak megér,hogy kiderüljön az,ami jelenleg csak feltételezés.Ha meg kellemeset csalódsz,és bejön neked minden téren,akkor jól jársz.De ha meg se adod magadnak a lehetőséget...lehet olyat szalasztasz el,aki mellett boldog lehetnél.Egy ártatlan találkozást szerintem megér.Aztán ha ott is vannak hasonló jelek,akkor azután már felejtőssé lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!