Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondjam a délutáni randit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondjam a délutáni randit ezek után? SOS

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, akivel régóta beszélünk a neten és holnapra (mára) le van fixálva a randink. Most viszont nagyon későig beszélgettünk, lelkiztünk. Elmondta, hogy nehezen nyílik meg és bízik nőkben, mert több 100 visszautasítást kapott, az egyetlen komoly kapcsolatában pedig megcsalták. Én meg elmondtam, hogy engem meg súlyosan bántalmazott lelkileg az exem, fenyegetett, majd zaklatott is, agresszív volt. Erre azt reagálta, hogy de legalább én biztos levontam a tanulságot, ami az, hogy sosem szabad többé külső alapján válogatni, mert akár még életveszélyes helyzetbe is sodorhat az efajta mohóság. Visszaírtam, hogy nem külső alapján választottam, sőt... Erre: "jaaa, akkor gondolom már a légzéséért is rá volt húzva a vizes lepedő, de hagyjuk is, teljesen lényegtelen, fókuszáljunk a holnapra :)"

Nekem ezek után semmi kedvem menni vele sehová. Jogosan érzem így? Lemondjam?

2021. okt. 14. 02:25
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
97%
Igen jogosan érzed így.. nem is értem miért mond ilyet. Mondd le nyugodtan
2021. okt. 14. 02:27
 2/57 anonim ***** válasza:
8%
ha szeretnél véleményrendőrséget üzemeltetni, valamint a srác csalódottságát tovább mélyíteni akkor mondd csak le nyugodtan! hajrá
2021. okt. 14. 02:28
 3/57 anonim ***** válasza:
98%
Ja gondolom csak szórakozásból utasították vissza több százszor véletlenül sem a személyisége miatt.. ha rosszul esett neked kérdező és nem akarsz vele találkozni mondd le! Csak szánalomból ne találkozz vele
2021. okt. 14. 02:33
 4/57 harebell ***** válasza:
95%
Aki így nyilvánul meg randi előtti napon, az nem érdemli meg azt a randit.
2021. okt. 14. 03:11
 5/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, csak megerősítetek abban, amit szívből akarok: lemondani.

Meg is teszem. :)

2021. okt. 14. 03:16
 6/57 anonim ***** válasza:
93%
Véletlenül nem Balázs a srác neve?
2021. okt. 14. 04:06
 7/57 anonim ***** válasza:
94%
Ne menj el, csak rosszul járnál vele.
2021. okt. 14. 05:40
 8/57 anonim ***** válasza:
5%

Az tény hogy nem viselkedik helyén valón,és a sok visszautasítás ,csalódás mély nyomokat hagyott benne,és úgy fest a nőkre haragszik emiatt.És valószínű nem egy Adonisz.

Viszont ha nincs jobb dolgod,akkor miért ne férne bele egy találkozó...vesztenivalód nincs.Csak az időd megy rá,semmi több.Annyit meg csak megér,hogy kiderüljön az,ami jelenleg csak feltételezés.Ha meg kellemeset csalódsz,és bejön neked minden téren,akkor jól jársz.De ha meg se adod magadnak a lehetőséget...lehet olyat szalasztasz el,aki mellett boldog lehetnél.Egy ártatlan találkozást szerintem megér.Aztán ha ott is vannak hasonló jelek,akkor azután már felejtőssé lehet tenni.

2021. okt. 14. 05:56
 9/57 anonim ***** válasza:
97%
Arra számíts, ha lemondod, akkor el leszel hordva, mindenféle szemétnek, legalábbis eltudom képzelni a srácról azok alapján, amit írtál.
2021. okt. 14. 06:25
 10/57 anonim ***** válasza:
94%
Egy percig sem gondolkodnék ezen hogy lemondjam. Nyilván volt oka hogy több 100 nő utasította vissza ezek után a mondatai után. Egy igazi férfi nem így reagált volna ha megtudja hogy téged bántalmazott az exed.
2021. okt. 14. 06:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!