Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondjam a délutáni randit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondjam a délutáni randit ezek után? SOS

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, akivel régóta beszélünk a neten és holnapra (mára) le van fixálva a randink. Most viszont nagyon későig beszélgettünk, lelkiztünk. Elmondta, hogy nehezen nyílik meg és bízik nőkben, mert több 100 visszautasítást kapott, az egyetlen komoly kapcsolatában pedig megcsalták. Én meg elmondtam, hogy engem meg súlyosan bántalmazott lelkileg az exem, fenyegetett, majd zaklatott is, agresszív volt. Erre azt reagálta, hogy de legalább én biztos levontam a tanulságot, ami az, hogy sosem szabad többé külső alapján válogatni, mert akár még életveszélyes helyzetbe is sodorhat az efajta mohóság. Visszaírtam, hogy nem külső alapján választottam, sőt... Erre: "jaaa, akkor gondolom már a légzéséért is rá volt húzva a vizes lepedő, de hagyjuk is, teljesen lényegtelen, fókuszáljunk a holnapra :)"

Nekem ezek után semmi kedvem menni vele sehová. Jogosan érzem így? Lemondjam?

2021. okt. 14. 02:25
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
97%
Innentől kezdve kérdező grey rock technika. Ne reagálj semmilyen megkeresésére. A kamu profilokat is tiltsd.
2021. okt. 14. 10:55
 42/57 anonim ***** válasza:
57%
Amugy én is azt tippeltem hogy mocskolodni fog csak nem akartam írni, de láttam, hogy valaki már írta, így nem is kellett írnom.
2021. okt. 14. 10:55
 43/57 anonim ***** válasza:
97%

Jobb hogy most megmutatta az igazi énjét, minthogy később tette volna. Gondolj erre.

Ne foglalkozz vele, olvasás nélkül töröld, tiltsd a kamu profiljait.

2021. okt. 14. 11:01
 44/57 anonim ***** válasza:
97%
Mindenképp érdemes lemondani. Süt belőle a frusztrálság és már most, úgy hogy nem is találkoztatok tiszteletlen volt ráadásul egy ilyen komoly üggyel kapcsolatban. Ebből látszik hogy valójában tesz az érzéseidre, itt csak ő a lényeg és az önsajnáltatása.
2021. okt. 14. 11:04
 45/57 A kérdező kommentje:

Nem írok már neki semmit, egyszer elmagyaráztam részletesen, hogy mi a problémám vele, értse csak meg azt. De amúgy nem érti, hiába magyaráznám neki, teljesen ijesztő, elmebeteg dolgokat írogat azóta is.

Már megkaptam, hogy nem csoda, hogy agresszív volt velem az exem, biztos vele is ilyen gyökér voltam, h.ülye pitsa vagyok, egyetlen nekem nem tetsző mondatért máris tiltogatom, bezzeg a szépfiúk a hajamnál fogva ráncigálhatnának, meg ilyenek. Még fenyeget is, hogy "megbánom", hogy így szórakoztam vele, mert ő szabit vett ki mára, nem tehetem tönkre a napját büntetlenül.

Amúgy nem, nem vettem észre, hogy agybeteg, hiába kötekednek itt, eddig nem beszéltünk ilyesmiről, olyan témáink voltak, hogy munka, hegymászás, filmek, zene, stb.

Az a vicc, hogy szerintem helyes, teljesen érthetetlen ez a szépfiúkra való gyűlölködés. Nem egy férfimodell típus azért, de kizárt, hogy több 100 nő visszautasította volna a külseje miatt, inkább azért tették, mert teljesen para.

2021. okt. 14. 11:11
 46/57 anonim ***** válasza:
97%
Hmm, nem is értem, miért utasítják vissza a csúúúnya nénik. Szegényke :D
2021. okt. 14. 11:14
 47/57 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem is jól tetted, hogy lemondtad. Nekem is volt már olyan, hogy eleinte tök szimpatikus volt a srác, aztán utána írt valami olyat, ami miatt rosszul éreztem magam. És ha már ismeretlenül is megbánt ilyenekkel, akkor később még rosszabb lett volna, mert normál esetben az emberek nem kommunikálnak így egymással, pláne ismeretlenül, ezért lehetett az a sok visszautasítás. Például nekem olyan volt, hogy eleinte dicsérte az alakomat, mondtam is neki, hogy én alapból vagyok ennyire vékony és régen sokat szenvedtem vele, mert csúfoltak emiatt. Erre közölte, hogy hát amúgy bőven rám férne még pár kiló, és ő szívesen ír nekem egy edzéstervet és étrendet, és plusz 10 kiló izommal nagyon fogok tetszeni neki. Ezután én is megmondtam, hogy nem szeretnék már vele ismerkedni, töröltem mindenhonnan, de jöttek az üzenetek, hogy hülye k.rva vagyok :D Inkább kerestem olyan férfit, aki elfogad így.
2021. okt. 14. 11:33
 48/57 anonim ***** válasza:
96%
39# Ja, így már értem :)
2021. okt. 14. 11:41
 49/57 anonim ***** válasza:
96%

47#

"Erre közölte, hogy hát amúgy bőven rám férne még pár kiló, és ő szívesen ír nekem egy edzéstervet és étrendet, és plusz 10 kiló izommal nagyon fogok tetszeni neki"

Áhá, akkor hát erre írják Tinderen, hogy "kösz, nem személyi edzőt keresek"

Ennyire általános ez a szokás, edzés tervet írni a randi partnernek? Megáll az ész.

2021. okt. 14. 13:02
 50/57 anonim ***** válasza:
97%
akkor most te leszel a 101. csunyagonosz no, aki visszautasitotta es melelheti majd a kovetkezo aldozatanak, hogy nem is ertiiiii, miert kosarazta ki ennyi no.
2021. okt. 14. 13:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!