Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondjam a délutáni randit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondjam a délutáni randit ezek után? SOS

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, akivel régóta beszélünk a neten és holnapra (mára) le van fixálva a randink. Most viszont nagyon későig beszélgettünk, lelkiztünk. Elmondta, hogy nehezen nyílik meg és bízik nőkben, mert több 100 visszautasítást kapott, az egyetlen komoly kapcsolatában pedig megcsalták. Én meg elmondtam, hogy engem meg súlyosan bántalmazott lelkileg az exem, fenyegetett, majd zaklatott is, agresszív volt. Erre azt reagálta, hogy de legalább én biztos levontam a tanulságot, ami az, hogy sosem szabad többé külső alapján válogatni, mert akár még életveszélyes helyzetbe is sodorhat az efajta mohóság. Visszaírtam, hogy nem külső alapján választottam, sőt... Erre: "jaaa, akkor gondolom már a légzéséért is rá volt húzva a vizes lepedő, de hagyjuk is, teljesen lényegtelen, fókuszáljunk a holnapra :)"

Nekem ezek után semmi kedvem menni vele sehová. Jogosan érzem így? Lemondjam?

2021. okt. 14. 02:25
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
96%

50# >201. *

("Több száz* visszautasítást írt a kérdező)

2021. okt. 14. 13:53
 52/57 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt nagyon régen egy ilyen randipartnerem. Tök jól elbeszélgettünk aztán volt egy szombat amikor írtam neki, hogy most mennem kell, délután leszek (anyuéknak segítettem a kertben ezért nem akartam írogatni mert akkor nem tudok maximálisan a mondanivalómra fókuszálni de az ezer éves baratnőimnek küldtem a kepet milyen szép virágokat ultetunk) na mindegy, és azt látta, hogy elérhető vagyok és egy A4 oldalnyi level várt, hogy olyan vagyok mint a többi :D ha audija lenne tuti már előtte terdelnék, ezt még meg bánom stb…huu mondom szerintem nagyon nem egymást keressük és tiltottam. Engem is sokan visszautasítottak de azért elkepeszto egyes emberekben mekkora mentális kárt tud okozni
2021. okt. 15. 09:29
 53/57 anonim ***** válasza:
100%
52# :D Ha még az első randi előtt felmerülnek autó márkák, mint státusz szimbólumok, ott szerintem érdemes elejét venni a további ismerkedésnek.
2021. okt. 15. 09:38
 54/57 anonim ***** válasza:
100%
Ja! Érdekes a vőlegényemmel egy közös Suzukink van, szóval nem jött be a feltételezés :D
2021. okt. 15. 09:45
 55/57 anonim ***** válasza:
52%

"jaaa, akkor gondolom már a légzéséért is rá volt húzva a vizes lepedő"

Bocsi, ne essetek most nekem..de valaki elmagyarazna, hogy ez a mondat mit takar? Mire szoktak ezt mondani?

2021. dec. 24. 12:49
 56/57 anonim ***** válasza:
100%

#55 Olyasmit értett ezzel, hogy mindenért ő volt hibáztatva, csak mert férfi és akkor biztos rögtön egy agresszív állat (neméből adódóan). Szélsőséges feministák szokták ezt mondani, rájuk utalt.

Tehát arra gondolt, hogy a kérdező vagy beképzelt dolgokat, vagy kitalált, miközben a pali messze nem lehetett annyira vészes (akár még "ártatlan" is).

2021. dec. 24. 14:10
 57/57 anonim ***** válasza:
Koszi :)
2021. dec. 24. 15:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!