Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondjam a délutáni randit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondjam a délutáni randit ezek után? SOS

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, akivel régóta beszélünk a neten és holnapra (mára) le van fixálva a randink. Most viszont nagyon későig beszélgettünk, lelkiztünk. Elmondta, hogy nehezen nyílik meg és bízik nőkben, mert több 100 visszautasítást kapott, az egyetlen komoly kapcsolatában pedig megcsalták. Én meg elmondtam, hogy engem meg súlyosan bántalmazott lelkileg az exem, fenyegetett, majd zaklatott is, agresszív volt. Erre azt reagálta, hogy de legalább én biztos levontam a tanulságot, ami az, hogy sosem szabad többé külső alapján válogatni, mert akár még életveszélyes helyzetbe is sodorhat az efajta mohóság. Visszaírtam, hogy nem külső alapján választottam, sőt... Erre: "jaaa, akkor gondolom már a légzéséért is rá volt húzva a vizes lepedő, de hagyjuk is, teljesen lényegtelen, fókuszáljunk a holnapra :)"

Nekem ezek után semmi kedvem menni vele sehová. Jogosan érzem így? Lemondjam?

2021. okt. 14. 02:25
1 2 3 4 5 6
 11/57 Ypszilon1980 ***** válasza:
5%
Nem tudjuk miért reagált így. Egyetlen megnyilatkozásból levonni ilyen következtetéseket nem lehet, nem tudjuk a másik 100 miért utasította vissza, lehet csak 25 volt, de ennyinek élte meg. Későig, sokat beszélgettetek, lelkiztetek, mert szimpatikus, most meg egy mondat miatt vagy kiakadva. Sajnos a lelkizés az ilyen, nem mindig kapja azt az ember a másiktól amit szeretne.
2021. okt. 14. 06:56
 12/57 anonim ***** válasza:
97%
Meg egy randitok sem volt, de maris ketsegbevonja a szavahihetoseged a bantalmazasrol es megvadol hogy csak te kepzelted a csavoba (rahuztad a vites lepedot). Tovabba aldozathibaztat es meg becsmerel is (te calasztottad a pasit mert biztos felszines szuka vagy). Onbizalomhianyos nogyulolo alak, aki most csak megjatsza magat, de mar kaptal izelitot hogy kezdi rajtad leverni a serelmeit. Azert mentegeti a bantalmazot mert o is az vagy mondtak ra is, de o nem veszi magara. Ne feledd, a bantalmazo kapcsolat ott kezdodik hogy a no nem veszi figyelemve az elso jeleket, tulsagosan empatikus es megertő, ezert elnez beszolasokat, negativ megnyilvanulasokat a ferfitol, kvazi mebtegetni kezdi, eselyt ad stb. A folytatas a bantalmazas, visszakonyorges, megbocsatas korforgasa....
2021. okt. 14. 07:02
 13/57 Ypszilon1980 ***** válasza:
3%
13:Ez csak feltevés.
2021. okt. 14. 07:05
 14/57 anonim ***** válasza:
97%

12#

A nornális válasz itt nem az hogy már a lélegzésért rá van húzva a vízes lepedő.

Jó hogy már nem a lány a hibás azért mert bántották.

Nekem is sok mindent elárul egy ilyen kijelentés, pláne ismerkedési fázisban. Ezért mert őt ejetették sokszor, nem kell beskatulyázni a nőket.

Habár ilyen mentalitással nem csodálom hogy nem jutott a srác sokáig. Én biztosan nem találkoznék vele.

2021. okt. 14. 07:05
 15/57 anonim ***** válasza:
90%
Se külsőleg, se belsőleg nincs rendben, menekülj!
2021. okt. 14. 07:08
 16/57 Ypszilon1980 ***** válasza:
5%
#15: Randi előtt tény, hogy nem szerencsés, csak az a kérdés, hogy ezt most csak a megkeseredésében hirtelen felindulva mondta-e, nem biztos, hogy ő ilyen és komolyan gondolta, ezt meg találka nélkül nem lehet megítélni.
2021. okt. 14. 07:08
 17/57 anonim ***** válasza:
93%
Ne mentegessétek a pasit.
2021. okt. 14. 07:10
 18/57 anonim ***** válasza:
94%
Az ilyet stilusosan szó nélkül letiltanám a helyedben, had merengjen ezen is.
2021. okt. 14. 07:13
 19/57 anonim ***** válasza:
3%
Milyen komoly, hogy valaki annyira sekélyes nem képes saját maga döntést hozni majd itt hagyja, hogy elbizonytalanítsák 🤣 #korrekt
2021. okt. 14. 07:16
 20/57 anonim ***** válasza:
95%
Szó se lehetne róla, hogy ezek után találkozzak vele!!!
2021. okt. 14. 07:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!