Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondjam a délutáni randit ezek után? SOS
Adott egy pasi, akivel régóta beszélünk a neten és holnapra (mára) le van fixálva a randink. Most viszont nagyon későig beszélgettünk, lelkiztünk. Elmondta, hogy nehezen nyílik meg és bízik nőkben, mert több 100 visszautasítást kapott, az egyetlen komoly kapcsolatában pedig megcsalták. Én meg elmondtam, hogy engem meg súlyosan bántalmazott lelkileg az exem, fenyegetett, majd zaklatott is, agresszív volt. Erre azt reagálta, hogy de legalább én biztos levontam a tanulságot, ami az, hogy sosem szabad többé külső alapján válogatni, mert akár még életveszélyes helyzetbe is sodorhat az efajta mohóság. Visszaírtam, hogy nem külső alapján választottam, sőt... Erre: "jaaa, akkor gondolom már a légzéséért is rá volt húzva a vizes lepedő, de hagyjuk is, teljesen lényegtelen, fókuszáljunk a holnapra :)"
Nekem ezek után semmi kedvem menni vele sehová. Jogosan érzem így? Lemondjam?
Azért nem kell mindenhova inceleket vizionálni.
Nő vagyok és már hajnalban lemondtam a randit. Miért lenne jó bármilyen incelnek, hogy mindenki azt látja, hogy paraszt a nővel, akivel ismerkedik?
Külsőre amúgy nem is volt gond vele…
Amúgy akik mondták, hogy mocskolódni fog, azoknak igazuk volt, le kellett tiltanom és azóta kamuprofilokról folytatja.
Több száz visszautasítás??? Én annyi nővel még nem is találkoztam életemben :D
"sosem szabad többé külső alapján válogatni, mert akár még életveszélyes helyzetbe is sodorhat az efajta mohóság"
EZ hogyan következik abból, hogy az exed bántott? Hogy jön ide a külső? Bocs, nekem ez az ok-okozat nem áll össze.
A vizes lepedőt sem értem (nagyon értetlen vagyok ma reggel)
ez ugy hangzik, mintha egy itteni incellel beszelgettel volna. mondjuk en biztosan nem hagytam volna annyiban a temat, es konfrontalodtam volna vele, illetve visszaszoltam volna, hogy o is biztos kulso alapjan valogatott csak, ha minden no elhajtotta.
igy hogy csak bologattal neki, mar kicsit fura lemondani a randit, de alapvetoen nalam ez a beszolas eleg nagy red flag lenne, es gyokernek gondolnam az illetot, elmenne a kedvem a randizastol. szoval en lemondanam, de ugy tunik, teged nem zavart annyira a beszolasa, hogy elkuldd a ..ba.
Előző vagyok. Azt írod, régóta beszélgettetek neten. Tényleg csak most derült ki, hogy egy seggfej a pasi? Mégis, milyen témákról beszélgetettetek?
F40+
#34: Mit nem értesz ezen? :)
Azért bántotta az exe, mert "jópasííí" volt. A "jópasííík" bántalmazóak, szemetek.
A vizes lepedő pedig az, hogy a jó pasiknak bármit lehet, de a jólelkű, kevésbé szép pasiktól nem tűrik el a nők, csak a jó pasiktól, mert olyan felületesek vagyunk.
Tipikus incel agymenet.
Ahogy az angolok mondják, most szépen elhajoltál egy lövedék elől (dodge a bullet)
Nem hinném, hogy jól jártál volna ezzel a palival, abból az egy mondatból is csak úgy csöpögött az irigység a "szép fiúk" ellen, plusz az utálat az őt visszautasító nők iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!