Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz randi utan busszal menni haza? Ha nem ajanlja fel hogy haza visz az bunkosag?
Figyelt kérdés
Elso randi lesz. Kocsival fel orara lakom a varostol ahol randizni fogunk, o ott lakik. Busszal egy ora mire haza erek, es elfelre fogok haza erni. Viszont nem tudom hogy fel fogja e ajanlani hogy haza hoz, es ha igen akkor elfogadjam e ? Nem szeretnem amugy, csak olyan fura lesz hogy a randi utan o megy a kocsihoz es meg megyek gyalog a buszpalya udvarra este 11 kor
Nem volt még randim nem tudom hogy mukodik ez, mit illik mit nem.
Segitenetek? Ő 29 eves. En 22
2022. jún. 18. 22:20
11/41 anonim válasza:
Ne agyald túl hisz nem tudhatod előre hogy nem fogja felajánlani. Én időben megemlíteném neki hogy lassan indulnom kell mert el kell érnem a vonatom. Erre úgy is reagál valamit.
12/41 A kérdező kommentje:
Nem tudom kicsit stresszelek mert rossz lesz ha nem hoz haza
2022. jún. 18. 22:37
13/41 anonim válasza:
Én azt nem értem miért te mész hozzá? Miért nem megy ő ha neki úgyis van kocsija?
14/41 anonim válasza:
Az esetek többségében felajánlják a srácok, hogy hazavisznek vagy minimum a pályaudvarra.
15/41 A kérdező kommentje:
13. En egy kis faluba lakok, uljunk a kocsiba es nezzuk egymast? :d en ezt gaznak tartom es gyerekesnek
14. Remelem
2022. jún. 18. 22:47
16/41 anonim válasza:
Ha jol telik a randi akkor valoszinü hazavisz mert akar még veled lenni.
17/41 anonim válasza:
Én mikor randiztam (mindkettőnknek volt kocsija és jogsija) mégis jött értem kocsival és haza is hozott. Így volt megbeszélve.
18/41 anonim válasza:
Az igazi férfi mindig haza visz, mégvakkor is, ha az elsó randi után nem akarja folytatni. Ha nem visz haza, kár vele tovább foglalkoznod, mert az élet többi területén sem számíthatsz majd rá.
19/41 anonim válasza:
Igazi nőnek meg vagy van saját autója, hamár ennyire elvárja egy férfitól is vagy ha nincs, akkor meg nem hagyja magát ennyire kiszolgáltatni, mert később is mindenben egy férfitól fog függeni...
20/41 anonim válasza:
Nem értem az egészet. Biztos, hogy arra készülnék, hogy ne hozzon haza egy idegen, és emiatt biztos nem maradnék éjfélig, hanem normális időben próbálnék hazaérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!