Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez bunkóság volt a részemről?
Még kb. 3 hónapja megismertem egy lányt Tinderen, akivel aztán átmentünk facebook-ra, illetve 2 héttel későbbre meg is beszéltünk egy randit (kávézó). Végül a randiból nem lett semmo, mivel a lány közölte, hogy úgy érzi nem én vagyok a megfelelő ember számára..
Eddig ugyebár semmi különös. Viszont a múlt héten, ahogy a városban Pesten) sétáltam, pont ő jött velem szemben. Én egyből felismertem, meg szerintem ő is engem, viszont nem köszöntem, csak mentem tovább. Ma szintén séta közben (csak a város egy másik részén) ismét szembejött velem a barátnőjével. Megint nem köszöntem, csak végigmértem és haladtam tovább.
Szerintetek, mivel végül is ismertem, ezért illett volna köszönnöm, vagy mivel nem is akart velem találkozni, ezért nem?
Kicsit a vilàg.
Nem ismerkedtek többet.
Idegenek lettetek.
Inkább a kínos csend mint a kínos köszönés , de ez én vagyok
Szerintem nem bunkóság, végülis lezártátok az ismeretségeteket, vagyis gyakorlatilag idegenek vagytok. Ne törődj vele!
30n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!