Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg bunkóság lenne részemről?
Rám írt társkeresőn egy 25 éves csaj, vagyis csak beszélgetést szeretett volna kezdeményezni. Visszaigazoltam a kérelmét mert tetszett, plusz szimpatikusnak tűnt a profilja alapján.
Az első pár mondat után már látszott, hogy a helyesírás nem az erőssége.
Először nem foglalkoztam vele, de mikor már egyre súlyosabb helyesírással írt, nem tudtam szó nélkül hagyni. Egyáltalán nem vagyok egy nyelvtan náci, sőt mindenki véthet hibákat a magyar nyelv nehézségéből fakadóan. Mint mindenki én is belebotlok egy-egy hibába, de ez azért már elég húzós szerintem:
menny-menj, ijen, ojan, lessz, hadjuk, aszt-azt 2.-dikk, muszály egyellőre stb.
Nagyjából így kell elképzelni, miről is volt szó.
Mondtam neki, hogy nagyon gáz ahogy írsz és bocs de ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Erre megkaptam hogy mekkora bunkó paraszt vagyok, és amúgy is mindenki így ír, nem a helyesírás a lényeg.
Tényleg bunkóság volt beszólni neki ezért?
Be kelet volna kapcsolni a hejesirás elenörzött.
..
...
opsz..
Aki nem figyel oda a helyesírásra, az nálam felejtős. Aki szerint meg nem fontos, hogy egy friss kapcsolatban megtiszteljük a másikat azzal, hogy odafigyeljünk az írásunkra, az pláne "kuka".
Ha nem voltál vele durva, akkor még szívességet is tettél neki. Hátha a következőkben oda fog figyelni.
Bár amiket említettél, azok annyira durva hibák, mintha megragadt volna az alsó tagozatban, lehet, hogy ennyi telik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!