Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valóban szerelemben nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban szerelemben nem számít a méret?

Figyelt kérdés

Sajnos elég vékony és kis mérettel áldott meg az ég (12 cm)

De azt mondják hogy ha szeret a lány akkor ezt nem fogja nézni mert a nők aggyal szeretnek és agyi orgazmussal élveznek szerelemben.

2022. jún. 13. 21:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azért kevésbé élvezhető ha végig rá kell szorítani, mert vékonyka a cerka. A hosszúság annyira nem számít, inkább a vastagság. Van viszont barátnőm, aki tökéletesen boldog párkapcsolatban él a nem túl nagy méretű pasijaval, és állítólag nagyon élvezi a szexet. Szóval esély az van, csak próbálkozni kell.
2022. jún. 14. 02:37
 22/27 anonim ***** válasza:
15%
Ha pénzed van keleni fogsz. Ha nincs akkor nem kellesz. Ez ilyen egyszerű!
2022. jún. 14. 05:43
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
16, 19es vagyok, nem pontoztam le senkit kedves 20as, nekem hasznos az eltérő vélemény, amíg nem tragár/rosszindulatú/értelmetlen. Szeretek más véleményt is befogadni, mert tény, hogy én is a saját buborékomban élek, de igyekszek mást is meglátni. Nekem van egy 15 fős jóbaráti köröm, családból is beszélek vagy 10-15 emberrel ilyenekről, melóhelyen csak az én részlegemen 40 közvetlen kollegám van 25-35 évesek. Szóval ismerek pár embert, pár hozzáállast, na jó nem 300at (nem is értem hogy lehet annyit), de van jópar olyan ember, aki ténylegesen megelégszik a párjával. Nem mondom, hogy a többség ilyen, de vannak. És szerintem ezt kellene népszerűsíteni, hogy meglássák az emberek az igazi értékeket (ami nem a 'tökeletes test tökéletes mellel és szolgalelkűséggel' stb). Véleményem szerint ha rendbe rakjuk magunkat lelkileg ismerkedés előtt, tudatosan ismerkedünk, hozzánk illő partnert keresünk, minden nap dolgozunk a kapcsolaton, visszaveszünk az egónkból és tisztelettel és őszinteséggel állunk a másikhoz, akkor boldogok lehetünk. És teljesen elégedettek, persze ha a partner is így áll hozzánk. Mert ha idővel nem jön ez a másik fél részéről is vagy tényleg nem vagyunk egymáshoz illők, akkor be kell látni, hogy nem működik és továbblépni. Én pl. ezért nem fantáziálntam más emberről, mert a kapcsolatomra és magamra fókuszáltam. Ha probléma lépett fel, akkor az foglalkoztatott. Ha megoldhatatlan lett a helyzet, szakítottam és akkor kezdtem csak el mással foglalkozni.
2022. jún. 14. 08:49
 24/27 anonim ***** válasza:
23-as én teljesen egyetértek veled, csupán ez az a kiegészítés amit már nehezen osztanak meg egymással az emberek. Rendezvényszervező vagyok, sok ittas emberrel csevegtem, ők jobban megnyílnak és ezért szinte mindig szóba került a kapcsolat, párkapcsolat. 25-45 évesekről van szó. Teljesen mindegy hány évesek voltak, a fele nem volt megelégedve magával vagy a párjával, a környezetével, szinglik esetleg még keresik az igazit vagy csak szexkapcsolatot. A többiek közül voltak házasok, ők nagyrészt panaszkodtak ez az miatt de nem nagy dolgok, volt aki már nyíltan célozgatott hogy félre szokott lépni. Becsülendő ha valaki annyira ismeri a saját érzéseit és tulajdonságait hogy ehhez mérten tudja megtalálni az igazit, én is ismerem magam de még nem egészen. Viszont nagyon sokat olvasok és kutakodok a témában, heti egy napot rászánok az emberi kapcsolatok megértésére így nem alaptalan amit írtam. Nagyon jó lenne ha ahogy te is írtad, mindenki tudná mit akar és nem akarna sokkal többet ha már mindene megvan. Ez egy emberi ösztönös reakció, nem kell meglépni de átsuhan az ember fején; elég ha csak annyi hogy "mi lenne ha". Én erre gondoltam. Nem szándékos megcsalási kísérlet, nincs benne semmi rossz, csak olyan gondolat ami ösztönösen beugrik az embernek ha meglát valami látszólag szépet. De semmi sem tökéletes, és ehhez mérten kell elfogadni magunkban a rosszat, és ezzel építeni a jellemünket, hogy tudjuk mik a gyengéink és nem tagadásban élünk. Nem akarom leszólni azokat akik lepontoztak, de pont ezek az emberek tagadnak. Vagy csak félreértették amit írtam. Ez is lehet.
2022. jún. 14. 09:34
 25/27 anonim ***** válasza:
60%
Annyira unalmas már, hogy minden hibát el akartok fogadtatni a nőkkel, hogy lássák meg benneteket a jót meg a szépet, de ugyanerre képtelenek vagytok a nők iránt.
2022. jún. 14. 09:44
 26/27 anonim ***** válasza:

24-es, értem teljesn amit írsz, nyílván megnéz az ember másokat az utcán, bárhol, gondol rá, hogy milyen jól néz ki ez meg ez rajta. De jó esetben ez tart 5 másodpercig, aztán továbblép. Te is erre gondoltál. A gond ott kezdődik amikor mesélik később is nekem, hogy "rohadjon meg, hogy van ilyen jó alakja?!". Mondom neked nincs két éve barátnőd amúgy? Mondja, hogy "hát de, igen...". Mondom és így mész haza hozzá, hogy 2 hete láttál valakit és még mindig azt meséled? Ilyenkor szégyenkezős csend a válasz erre, igen. Pont nem azt mondom, hogy fojtsák el az emberek az igazi vágyaikat. Inkább szerezzék vissza az eredetit, ami a mai világ torzít el egyre jobban. És el szoktam mesélni és le szoktam írni, hogy van egy kapcsolatom, úgy állunk egymáshoz, hogy folyton megy a "kekeckedés", "húzzuk egymás agyát" szexuálisan napközben is, a lakásban nem tudunk elmenni egymás mellett, hogy ne simítsuk végig a másik derekát pl., sokat csókolózunk, sokat ölelkezünk, mindig mindent megbeszélünk, őszintén elmondunk mindent, abszolút bizalom övezi az egész kapcsolatot. A szexhez is úgy állunk hozzá, hogyha megvan a hangulat (ha nincs akkor is nyugodtan mondhatjuk, hogy most nincs kedvem, bocsi, és akkor megöleljük egymást és csinálunk mást). De ha nekikezdünk is megvan a felépítés, előjáték, érintések, ráhangolódás. És miközben megtörténik látom a fenekét pl. és végisítom stb. vagy a derekát vagy bármit. És közben amit átélünk az semmihez se hasonlítható. Mert mi jutottunk el odáig, mert csak a miénk, mert már x ideje ezen dolgozunk és egyre és egyre csak jobb lesz. És ezt megélve később látok mást az utcán. Lehet kerekebb itt, lehet karcsúbb ott, de az "csak egy másik ember" semmi közöm hozzá, megnézem, nyugtázom és kész. Mert a társammal amit átélek az egy sokkal magasabb szinten van. Sajnos idáig nem jut el sokmindenki.

És a kérdezőnek is ezt tanácsolom, hogy próbáljon eljutni és a partnere is erre a szintre. Mert meg kell érteni, hogy mire berakod a farkad az azzal mennyi örömöt okozol, azt megelőzi és körüllengi az, hogy hogy viselkedsz vele, milyen bizalmas a kapcsolatotok, mennyire figyelsz az összes más fizikai érintkezésre, mennyire reagálsz jól az ő reakcióira, mennyire érted a visszajelzéseket, meg tudod-e ragadni a pillanatot, fel tudod-e ismerni ha váltani kellene stb. A jó szex 1%-a a péniszméret, feltéve ha olyan kapcsolatban vagy, ahol minden mást úgy meg tudtok élni, ahogy leírtam.

2022. jún. 14. 10:13
 27/27 anonim ***** válasza:
26-os akkor egyre gondoltunk, legalább ez is pozitív a mai napban. Egymilliószoros nap van (nem vagyok nagy ezoterikus de szerintem megéri betartani, veszíteni nem fog rajta senki), nem lenne jó ha bárki megsértené a másikat, de itt szerencsére ugyanúgy gondolkodunk.
2022. jún. 14. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!