Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban szerelemben nem számít a méret?
Sajnos elég vékony és kis mérettel áldott meg az ég (12 cm)
De azt mondják hogy ha szeret a lány akkor ezt nem fogja nézni mert a nők aggyal szeretnek és agyi orgazmussal élveznek szerelemben.
24-es, értem teljesn amit írsz, nyílván megnéz az ember másokat az utcán, bárhol, gondol rá, hogy milyen jól néz ki ez meg ez rajta. De jó esetben ez tart 5 másodpercig, aztán továbblép. Te is erre gondoltál. A gond ott kezdődik amikor mesélik később is nekem, hogy "rohadjon meg, hogy van ilyen jó alakja?!". Mondom neked nincs két éve barátnőd amúgy? Mondja, hogy "hát de, igen...". Mondom és így mész haza hozzá, hogy 2 hete láttál valakit és még mindig azt meséled? Ilyenkor szégyenkezős csend a válasz erre, igen. Pont nem azt mondom, hogy fojtsák el az emberek az igazi vágyaikat. Inkább szerezzék vissza az eredetit, ami a mai világ torzít el egyre jobban. És el szoktam mesélni és le szoktam írni, hogy van egy kapcsolatom, úgy állunk egymáshoz, hogy folyton megy a "kekeckedés", "húzzuk egymás agyát" szexuálisan napközben is, a lakásban nem tudunk elmenni egymás mellett, hogy ne simítsuk végig a másik derekát pl., sokat csókolózunk, sokat ölelkezünk, mindig mindent megbeszélünk, őszintén elmondunk mindent, abszolút bizalom övezi az egész kapcsolatot. A szexhez is úgy állunk hozzá, hogyha megvan a hangulat (ha nincs akkor is nyugodtan mondhatjuk, hogy most nincs kedvem, bocsi, és akkor megöleljük egymást és csinálunk mást). De ha nekikezdünk is megvan a felépítés, előjáték, érintések, ráhangolódás. És miközben megtörténik látom a fenekét pl. és végisítom stb. vagy a derekát vagy bármit. És közben amit átélünk az semmihez se hasonlítható. Mert mi jutottunk el odáig, mert csak a miénk, mert már x ideje ezen dolgozunk és egyre és egyre csak jobb lesz. És ezt megélve később látok mást az utcán. Lehet kerekebb itt, lehet karcsúbb ott, de az "csak egy másik ember" semmi közöm hozzá, megnézem, nyugtázom és kész. Mert a társammal amit átélek az egy sokkal magasabb szinten van. Sajnos idáig nem jut el sokmindenki.
És a kérdezőnek is ezt tanácsolom, hogy próbáljon eljutni és a partnere is erre a szintre. Mert meg kell érteni, hogy mire berakod a farkad az azzal mennyi örömöt okozol, azt megelőzi és körüllengi az, hogy hogy viselkedsz vele, milyen bizalmas a kapcsolatotok, mennyire figyelsz az összes más fizikai érintkezésre, mennyire reagálsz jól az ő reakcióira, mennyire érted a visszajelzéseket, meg tudod-e ragadni a pillanatot, fel tudod-e ismerni ha váltani kellene stb. A jó szex 1%-a a péniszméret, feltéve ha olyan kapcsolatban vagy, ahol minden mást úgy meg tudtok élni, ahogy leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!