Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban szerelemben nem számít a méret?
Sajnos elég vékony és kis mérettel áldott meg az ég (12 cm)
De azt mondják hogy ha szeret a lány akkor ezt nem fogja nézni mert a nők aggyal szeretnek és agyi orgazmussal élveznek szerelemben.
"Szóval a kérdezőnek mondom, ha problémát jelent a méret, akkor egy kevésbé tapasztalt és szűkebb nővel nagyobb esély van a boldogságra"
a tapasztalatlanság nem garancia a sikerre!!!
sőt sok esetben inkább hátrány
a nőknek is van mérete az a lényeg h passzoljatok egymással
Az én exemnek 11 cm és vékony is. Volt még 2 kisebb farkú párom régebben, náluk nem mértem meg. Mindhármukkal jó volt a szex. Nem csak a méretben múlik a dolog.
Pedig volt hatalmas farkú párom is, vele is jó volt és utána volt kisebb (mondjuk utána mindenkié az😅).
Ilyesmi nem okoz gondot szerintem, legalábbis nem csak ezen múlik.
nem vagy tisztában a női test anatómiájával. :D
a hüvelynek van egy alap mérete, de ezen felül rugalmas izomszövet
bizonyos határokon belül jól alkalmazkodik a pénisz mérethez
vagyis nagy farok után nem marad tág hanem fokozatosan visszaáll a eredeti méretre és ha a következő kisebb nem gond :)
a nagyobb pénisz nagyobb fájdalmat tud okozni !
Elolvastam az eddigi kommenteket.
Minden nő képes a hüvelyi orgazmusra csak sem ők maguk, sem a férfi partner sokszor nem is akar akkora erőfeszítéseket tenni hogy ez megtörténjen (sokkal hosszabb ideig kell döngetni kb ugyanabban a pozícióban ami fárasztó) és akkor is kell egy kölcsönös bizalom és biztonságérzet hogy ezt a nő is meg tudja élni, mert fejben IS dől el, mennyi idő után jön.
Akik masztiztak kislányként ugyanúgy tudnak hüvellyel élvezni, semmi köze a kettőnek egymáshoz. Nem fog hozzászokni, csak ha orgazmus mániás a csaj és napi 10x el kell mennie.
A kérdezőt felesleges azzal buzdítani hogy keressen "szűk és tapasztalatlan" nőt, mert ez a legnagyobb hülyeség mind közül. Attól mert tapasztalatlan még nagy valószínűséggel tapasztalni AKAR és ezt csak ideig óráig lehet halasztani míg ő is rájön. 12 cm nem a legkisebb ami lehet, az ujjad kisebb igaz jobban hajlítható a G pontra de ezzel is lehet teljesíteni ha kőkemény. Félpuhán véleményem szerint kuka... De csak kicsivel átlag alatti és félpuhán csak a nagyobb szerszámok használhatók, amúgy nem élvezhető ha erről van szó. Ha sokáig áll és nem zökken ki akkor már nem lehet gond ez a méret.
Nyalni, ujjazni stb meg meg kell tanulni és egyik lány sem fog rákérdezni a méretedre ismerkedéskor, és nem fognak elhajtani egyéjszakásnál sem ha meglátják mert nem a f@szod miatt álltak veled szóba hanem vagy a dumád miatt vagy a külsőd miatt. Azért a nők sem olyan egyszerűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!