Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valóban szerelemben nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban szerelemben nem számít a méret?

Figyelt kérdés

Sajnos elég vékony és kis mérettel áldott meg az ég (12 cm)

De azt mondják hogy ha szeret a lány akkor ezt nem fogja nézni mert a nők aggyal szeretnek és agyi orgazmussal élveznek szerelemben.

2022. jún. 13. 21:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval a kérdezőnek mondom, ha problémát jelent a méret, akkor egy kevésbé tapasztalt és szűkebb nővel nagyobb esély van a boldogságra"

a tapasztalatlanság nem garancia a sikerre!!!

sőt sok esetben inkább hátrány

a nőknek is van mérete az a lényeg h passzoljatok egymással

2022. jún. 13. 23:18
 12/27 anonim ***** válasza:
93%
"a tapasztalatlanság nem garancia a sikerre!!!" - azt írtam nagyobb esély. Nem garanciát... és nem hiszem, hogy inkább hátrány, mivel pont ha átélt már nagyobb farokkal olyan keféléseket, lehet benne marad örökre, hogy sajnálja, hogy a jelenlegivel nem fogja átélni soha.
2022. jún. 13. 23:27
 13/27 anonim ***** válasza:
94%

Az én exemnek 11 cm és vékony is. Volt még 2 kisebb farkú párom régebben, náluk nem mértem meg. Mindhármukkal jó volt a szex. Nem csak a méretben múlik a dolog.

Pedig volt hatalmas farkú párom is, vele is jó volt és utána volt kisebb (mondjuk utána mindenkié az😅).

Ilyesmi nem okoz gondot szerintem, legalábbis nem csak ezen múlik.

2022. jún. 13. 23:34
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy tisztában a női test anatómiájával. :D

a hüvelynek van egy alap mérete, de ezen felül rugalmas izomszövet

bizonyos határokon belül jól alkalmazkodik a pénisz mérethez

vagyis nagy farok után nem marad tág hanem fokozatosan visszaáll a eredeti méretre és ha a következő kisebb nem gond :)

a nagyobb pénisz nagyobb fájdalmat tud okozni !

2022. jún. 13. 23:36
 15/27 anonim ***** válasza:
94%

Elolvastam az eddigi kommenteket.

Minden nő képes a hüvelyi orgazmusra csak sem ők maguk, sem a férfi partner sokszor nem is akar akkora erőfeszítéseket tenni hogy ez megtörténjen (sokkal hosszabb ideig kell döngetni kb ugyanabban a pozícióban ami fárasztó) és akkor is kell egy kölcsönös bizalom és biztonságérzet hogy ezt a nő is meg tudja élni, mert fejben IS dől el, mennyi idő után jön.

Akik masztiztak kislányként ugyanúgy tudnak hüvellyel élvezni, semmi köze a kettőnek egymáshoz. Nem fog hozzászokni, csak ha orgazmus mániás a csaj és napi 10x el kell mennie.

A kérdezőt felesleges azzal buzdítani hogy keressen "szűk és tapasztalatlan" nőt, mert ez a legnagyobb hülyeség mind közül. Attól mert tapasztalatlan még nagy valószínűséggel tapasztalni AKAR és ezt csak ideig óráig lehet halasztani míg ő is rájön. 12 cm nem a legkisebb ami lehet, az ujjad kisebb igaz jobban hajlítható a G pontra de ezzel is lehet teljesíteni ha kőkemény. Félpuhán véleményem szerint kuka... De csak kicsivel átlag alatti és félpuhán csak a nagyobb szerszámok használhatók, amúgy nem élvezhető ha erről van szó. Ha sokáig áll és nem zökken ki akkor már nem lehet gond ez a méret.

Nyalni, ujjazni stb meg meg kell tanulni és egyik lány sem fog rákérdezni a méretedre ismerkedéskor, és nem fognak elhajtani egyéjszakásnál sem ha meglátják mert nem a f@szod miatt álltak veled szóba hanem vagy a dumád miatt vagy a külsőd miatt. Azért a nők sem olyan egyszerűek.

2022. jún. 13. 23:42
 16/27 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "tapasztalni akar"? Ha mondjuk az első férfi az életébe, és jó vele, akkor is vágyik majdás férfiakat is kipróbálni?
2022. jún. 13. 23:47
 17/27 anonim ***** válasza:
24%
16-os én megtaláltam elsőre azt akivel tervezem a jövőt és a gyakorlatban sosem csalnám meg. De sokat álmodtam már róla és a férfiak is flörtölni kezdenek velem mire észbe kapok és leállítom őket. Sajnos ilyen az emberi természet, a férfiak is mindig belegondolnak egy szaftos punciba vagy mellbe miközben a párjuk akit szeretnek és akit nem akarnak megcsalni ott ülellettük. Ez oda vissza igaz, csak a nők nem nagyon mernek beszélni róla. Általánosítok mert a nagyjára igaz.
2022. jún. 13. 23:57
 18/27 anonim ***** válasza:
96%
Mert *rád* igaz, és gyáva vagy egyes számban nyilatkozni.
2022. jún. 14. 00:03
 19/27 anonim ***** válasza:
17, azért elég különbözőek vagyunk. Azért igaz, hogy a partnercserélgetést és a szexuális forradalom kimaxolását próbálja belénkverni a média, a fogyasztói környezet és a társadalom, de akik jobban immunisak ezekre, azok ismerik az elég/elégedettség fogalmát, és ha találnak egy dolgot, ami jó, nem vágyakoznak mindig jobbra, hanem boldogok tudnak lenni azzal. És azértakadnak még páran, akiknek nem az a legfontosabb dolguk, hogy a közösségi médiába posztolgassanak, hanem egy alapból jó kapcsolatot az egekbe emeljenek a bensőségesség megélésével. Bárcsak át tudnám adni ezt az érzést több embernek.
2022. jún. 14. 00:06
 20/27 anonim ***** válasza:
19 értem hogy lepontozatok mert nem értetek egyet, de a véleményem marad ugyanaz, sok embert ismerek baráti szinten, több százat, köztük nőket és férfiakat és a nagyrészük nem elégszik meg a jóval. Ezért általánosítottam mert 300 emberből van 20 kivétel. Rám mi igaz egyébként? Mert én a 20 ember közé tartozom, akiknek ugyanúgy vannak 'bűnös' gondolataik, ez emberi pszichológia nem média.
2022. jún. 14. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!