Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelemben szamit a kulso? Kifejtes leirasban
Ne haragudj meg, de ezt, sohasem értettem...
Hogyan lehet valakibe úgy "beleszeretni", hogy még sosem találkoztatok és csak neten beszéltetek?...
Kérlek, magyarázd már el nekem....
mutattál neki képet is??
Nekem egyszer mondta egy fiú, hogy hízott pár kilót, gondoltam, az semmi, miért csinál belőle problémát?
Aztán egy átlagos fiú helyett jött a randira egy eléggé kövér..nem kis pocival, hanem mint egy 7 hónapos terhes nőnek...elég lehangoló volt.
Más megismerni valakit, élőben és ha nem is 100% ban jön be, valami megfoghat benne, de ez így riasztó
#2, amúgy ezt én se értem.
Talán kétségbeesettek és szeretnének valakit nagyon, és ugye van ez a "felruházod a saját elképzelésed szerint " dolog, mert nem ismered, de hozzárendelsz dolgokat, magadból kiindulva...és akkor valahogy így...aztán valamikor koppanak
#2 csak simán szeretjük egymást nem vagyunk még szerelmesek, de úgy érezzük, hogy lehet belőle szerelem ha elkezdünk találkozgatni
#3 szerencsére magas vagyok így annyira nem látszik mint egy alacsony emberen látszana mert jobban szétoszlódik ugye ez miatt, de engem személyszerint zavar (egy ideje fogyózok, már lejött 15 kilógramm) :) szóval nem azért nem vagyok terhes anyuka haha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!