Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek az időskori szerelemben? 50 felett?
Anyukámról lenne szó. Semmi rosszindulat nincs bennem, csak fúrja az oldalamat. Édesapám már lassan 6 éve, hogy meghalt. Anyukám azóta maga van. Most 52 éves és megismerkedett egy vele egyidős férfival. Már több hónapja randizgatnak, rengeteget vannak együtt, szinte együtt élnek. Azon törtem a fejemet, hogy vajon szerelmesek, vagy csak a társ kell maguk mellé?
Én 25 vagyok, van vőlegényem, mégis olyan furának tartom, hogy valakit ebben a korban érjen a szerelem. Nem ellenezem ezt, sőt örülnék neki ha boldog lenne.
Örülj neki,lehetne depressziós is nyakadra járó panaszkodós..
...
Miért ne lehetne?
Pàrom 56 éves volt amikor összejöttünk, totàl egymásba szerettünk, a mai napig imàdom, de ő is engem.
A szerelem nincs korhoz kötve.
"valakit ebben a korban érjen a szerelem."
Semmi fura nincs ebben. 70 évesen is lehet szerelmesnek lenni.
Bár ha csak társ kéne nekik és jól kijönnek, azzal sincs semmi baj.
Örülök neki, sőt mint mondtam szeretném ha boldog lenne.
Csak sok olyan párrol hallok, akik miután maguk maradtak azért álltak össze, hogy legyen valakijük.
Azok fiatalon is olyanok voltak Kérdező. Az igényesség (nem akárkivel, nem mindenáron) személyiség, intelligencia kérdése.
Nem igazán értem a kérdésed... Elég felszínes lehet a kapcsolatod az anyukáddal, ha ezt a kérdést fel kellett tenned. Az én lányaim nem tartanák furának, sőt...:)
Amúgy a szerelem örök, és elárulom, nincs korhoz kötve. :)
6-os, nekem a friss szerelmhez valahogy idősnek tűnik. De lehet azért, mert még fiatal vagyok.
8-as. Valóban nincs túl mély kapcsolatunk. Mondjuk végig azt hajtogatta, hogy neki már nincs szüksége senkire. Mióta megismerte ezt a férfit azóta meg totál megváltozott. Ezért gondoltam rá, hogy talán szerelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!