Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek az időskori szerelembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek az időskori szerelemben? 50 felett?

Figyelt kérdés

Anyukámról lenne szó. Semmi rosszindulat nincs bennem, csak fúrja az oldalamat. Édesapám már lassan 6 éve, hogy meghalt. Anyukám azóta maga van. Most 52 éves és megismerkedett egy vele egyidős férfival. Már több hónapja randizgatnak, rengeteget vannak együtt, szinte együtt élnek. Azon törtem a fejemet, hogy vajon szerelmesek, vagy csak a társ kell maguk mellé?

Én 25 vagyok, van vőlegényem, mégis olyan furának tartom, hogy valakit ebben a korban érjen a szerelem. Nem ellenezem ezt, sőt örülnék neki ha boldog lenne.

2019. febr. 16. 18:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád szerelmes. Nincs ebben semmi.

Biztos hiányzott már neki valaki, na meg a szex. Mert szexelnek is, ne ringasd magad abban, hogy csak fogják egymás kezét.

Anyukád nem idős. Még bőven kijár neki egy tartalmas kapcsolat.

2019. febr. 16. 19:53
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon gáz 25 évesen ilyen kérdést feltenni,vannak gondok rendesen fejben.
2019. febr. 16. 19:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
50 felett még nem idős az ember.
2019. febr. 16. 20:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Közelebb vagyok a hatvanhoz, mint az ötvenhez, de imádok szerelmesnek lenni. Pezsdít, borzongat, éltet. Egyáltalán nem tartom öregnek magam ehhez az érzéshez.

Ha csak a magány miatt lenne a férfivel, nem élt volna közel hat évig egyedül. Sok boldogságot kívánok neki, így ismeretlenül is.

2019. febr. 16. 20:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt Te csak hiszed, hogy 50 fölött idős valaki és , hogy nincs szerelem, szex. Sok nő a klimax után él csak igazán. Már nem kell tablettát szedni,- ami sok fiatal nőnél csökkenti a szexuális vágyat- félni a terhességtől. Az ember jól ismeri a testét az igényeit. És még külsőleg is jól nézhet ki!
2019. febr. 16. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!