Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Titokról, a vonzás törvényéről? A szerelemben alkalmazható? Valakinek esetleg ezzel kapcsolatban tapasztalat?
Kivéve, ha szerencsétlen vagy, akkor teljesen mindegy mit teszel, mindig megszívod.
Naná! És most megyek megetetem az unikornisokat, nagyon elkanászodtak mióta a griffmadaraim elrepültek a sasokkal, hogy segítsenek valami "Kandalf" nevű öreg drogosnak.
Hát én többször megnéztem a titkot, mert motivált és jó érzéssel töltött el. Borzalmasan szánalmas volt a szerelmi életem, szinte mindenki kidobott egy hónap után. Elkeseredett voltam és nem értettem, hogy mi lehet velem a baj.
Majd többszöri megnézésre írtam egy levelet. Jelen időben írtam a lvelet, mintha már kapcsolatban lennék. Leírtam a tulajdonságokat, külsőt stb..majd kint volt a falamon és naponta nézegettem olvasgattam.
Ez nyár végén volt. következő év januárban megismertem a vőlegényemet. Költözéskor elraktam a levelet majd miután hónapokkal később előkerült elolvastam és szóról szóra a vőlegényemet írtam le.
Nem varázslat, csupán úgy alakítottam az életem tudatalatt, hogy megismerjem ŐT.
Titok vagy sem, én ezt csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!