Van aki hisz a vonzás törvényében?
Figyelt kérdés
Érdekelnének tapasztalatok. Akár jó, akár rossz. akit érdekel privátban leírom én mit szeretnék bevonzani. Aki ebben otthon van, annak megköszönném ha segítene:)2014. jún. 7. 19:16
1/8 anonim válasza:
Ezotéria, áltudományosság és minden sületlenség. Ezekből az összetevőkből próbálták megalkotni az embereket tökéletesen megvezethető új "vallást", amiből profitálhatnak. De Kókler professzor véletlenül a kotyvalékba kevert még egy alkotó elemet: az emberi ostobaságot! Így született meg a vonzás törvénye!
2/8 anonim válasza:
Gondolom nem a Newton által leírt univerzális gravitációs kölcsönhatásra gondolsz...
A vonzás is csak egy újabb szó a semmire. Normális emberek csak a "hozzállás" fogalmát használják, mert az pontosan leírja a dolgokat.
3/8 anonim válasza:
alkalmazom minden nap, mint sok ember, akár tudatlanul is.
privit ne írj mert ez egy anonym oldal, de ha gondolod írd ki ide.
úgy sem tudjuk ki vagy.
4/8 anonim válasza:
Inkább azt írom ,hogy bár ne gyakorolnám,de mindig ki kell nyitnom a szám ,nő vagyok.
5/8 anonim válasza:
Mindegy, hogy a Vonzás törvényében hiszel e vagy sem egyszerűen van, ez olyan mint a gravitáció mindenkire hat mindenhol.
Egyébként a qvantum fizikai is alátámasztja ezt......
6/8 anonim válasza:
"Egyébként a qvantum fizikai is alátámasztja ezt......"
Alátámasztáson azt az áltudományos maszlagot érted, amit a Vonzás törvényének hirdetői kitaláltak?
7/8 anonim válasza:
En mar tobbszor is bevonzottam dolgokat. Nyertem tombolat, es sokszor volt, hogy gondoltam valakire, es 1-2 napon belul lattam/talalkoztam vele.
8/8 anonim válasza:
Igen. Nekem sokszor segít. De van amikor annyira felek a rossztol, h sokat gondolok rá és azért az jon be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!