Akik hisznek a vonzás törvényében!?
Én középsuliba egy tételt megtanultam a buszon és pont azt húztam. De mostanában nincs szerencsém semmiben :(
az életem romokban, elvesztettem az öcsémet balesetben, anyukàm is beteg...
csütörtökön érettségiztem,csak töriből nem azt húztam amit akartam(bár hozzátartozik hogy inkább abban reménykedtem hogy a töri előtt felrobban a suli és megúszom)
az 1-es válaszhoz annyit hogy sajnos sokszor van hogy csak pár adott dolgot nézünk,így más téren sok rossz jöhet,én is valahogy annyira boldog voltam hogy minden jól működik,hogy nem igazán koncentráltam a családra,és pont innen jöttek a bajok
Miquel az eszmefuttatásodban van egy bökkenő. Ugyanis a vonzás törvényével nem hathatok mások életére, csak akkor, ha ők is akarják ezt. Minden ember életére önmaga van a leginkább hatással. Kicsit olyan ez, mint a rádióadóknál: bezavarhatok az adásába, de teljesen nem nyomhatom el. Szóval ha te akarsz találkozni x-szel, de ő nem akar találkozni veled, vonzhatsz, amennyit akarsz, akkor sem találkoztok.
A kérdésre válaszul: nem, nem történt ilyen. Én arra dolgoztam, hogy bármelyik tételt húzom, tiszta fejjel végiggondolom a választ, és sikeresen leteszem a vizsgát. Az eredményekhez általánosabban kell gondolkodni. Amit ti vonzotok, az már a hogyan (konkrét tétel kihúzása), nem pedig a mi (sikeres vizsga).
Ki mondta, hogy nem te választod ki. Példa:
Te szeretnél egy szőke, zöldszemű kosaras lányt. Nem ismersz ilyet a környezetedben, ennek ellenére megkezdheted a bevonzását. Mármost, ha akad egy ilyen lány, aki ráadásul pont egy olyan fiúra vágyik, mint te vagy, csak épp nem tud rólad, minden összejöhet. Viszont hiába vonzod te be akárhogy, ha ő nem akar veled találkozni, a vonzás eredménytelen marad.
A vonzással nem kényszerítheted rá másra a saját akaratodat, erre más módszerek vannak (ezek viszont szembemennek a vonzás törvényének filozófiájával).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!