Vonzás törvényében hogy éritek el hogy ne görcsöljetek rá valamire?
Figyelt kérdés
Eddig mindig sikerült bevonzanom azt amit szeretnék,de van egy dolog amire túlzottan rágörcsölök és így nem sikerül.
Ti ezt hogy oldjátok meg?
2013. máj. 12. 12:45
1/5 anonim válasza:
A vonzás törvénye mese habbal. Az egész pszichológia.
2/5 anonim válasza:
Ne a gondolataid befolyásolják érzéseidet és nem is fordítva. Egyensúly kell teremtened a kettő között + tudatosság, őszinte érdeklődés a bevonzandó dolog iránt
3/5 A kérdező kommentje:
Szerinted mese habbal,szerintem működik,egy ideje használom és mindig bevonzom amit szeretnék(mint írtam most nem mert rágörcsölök).
2013. máj. 12. 13:22
4/5 anonim válasza:
Azért tudod "bevonzani" mert egyszerűen hiszel benne, amit meg nem azt azért mert görcsölsz rajta. Ez ilyen egyszer, ebbe semmiféle hókuszpókusz meg vonzás törvénye nincsen...
5/5 A kérdező kommentje:
Ezt én is értem,és pont azért vonzom be az életembe mert hiszek benne,viszont hiába tudom hogy ezt is befogom vonzani,mivel sokkal jobban vágyom rá mint eddig bármire rágörcsölök,és ez hátráltat,ezért érdekel hogy mások ezt hogy oldják meg.
Megpróbáltam utánaolvasni,de mindenhol csak annyit írtak hogy ne "kapaszkodjak bele"görcsösen abba amit szeretnék,ezért érdekel hogy mások ezt hogyan érik el.
2013. máj. 12. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!