Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ti hisztek ebben a "vonzás...

Ti hisztek ebben a "vonzás törvényében"?

Figyelt kérdés
Mármnt az, hogy ha hiszel vmiben akkor azt meg is tudod valósítani. Esetleg van olyan, akinél bevált?

2012. nov. 13. 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Ez pszichológia. Ha akarsz valamit, és ennek megfelelően több áldozatot hozol érte, nagyobb energiát fektetsz bele, akkor nagyobb eséllyel sikerül. Ilyen egyszerű.

Ezoterikus vonatkozása NINCS. Aki csak a szobájában ücsörög, az semmit nem fog bevonzani, esetleg pár mozgáshiánnyal összefüggő civilizációs betegséget.

2012. nov. 13. 19:22
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem hiszek. Az egész pszichológia. Nyilván, ha hiszel valamiben, sokkal ambiciózusabb vagy benne, így könnyebben sikerül, mintha pesszimistán állnál ugyanahhoz a dologhoz.
2012. nov. 13. 19:22
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Előzőknek 100% igaza van. Ráadásul, ha valami sikerült, utólag szívesebben emlékszel rá, és nagyobb valószínűséggel fogod állítani, hogy "bevonzottam". Ha meg nem sikerül valami, akkor könnyebben elfelejted, hogy egyáltalán akartad. És ez így is van jól. :)
2012. nov. 13. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem azért volt sok élményem ezzel kapcsolatban.
2012. nov. 13. 19:46
 5/11 Lilith1994 ***** válasza:
Hiszek és már pár dolgot sikerült is bár tenni tényleg kell érte valamennyit.
2012. nov. 13. 20:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszek, mert alaptalan hülyeség.
2012. nov. 13. 22:08
 7/11 anonim válasza:
Nem hiszek és ez is csak olyan mint a többi hogyan legyünk gazdagok, ez egy undorítóan önző dolog ez a titok, az egy dolog hogy létezik globális tudat, mivel tudósok előrejelezték agyi dolgokkal 911-et, az egy dolog hogy meg tudjuk gyógyítani testünket az elménkkel, el tudjuk nyomni a fájdalmat, az egy dolog hogy ha 2 külön szobában 2 külön ember van és egy frekvenciára van nyomatva az agyuk akkor ha az egyiknek fényt villogtatnak akkor a másik pár másodpercig látja azt, de ezek mind tudományos dolgok, a Titok meg egy sz*r hülyeség, olyan általános dolgokat ír le pl ha rosszul kelsz fel akkor rossz lesz a napod, na ne mond ba*****meg! ez így van,nincs itt semmi más vonzás törvénye mint a GRAVITÁCIÓ
2012. nov. 15. 00:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem ez eddig csak úgy jött be, hogy még a suliban, amikor vizsgáztunk és tételt kellett húzni, addig mondogattam hogy "csak ne azt húzzam ki, ne azt" hogy persze, hogy azt húztam. Vagy feleltetésnél "könyörgöm csak ne engem, ne engem".Aznap én feleltem.

Szóval valahogy tényleg bevonzottam azt amit nem akartam.

Pozitív dolog az volt amikor a nyelvvizsgám előtt elképzeltem magam amint átveszem a bizonyítványt.1 hónap múlva tényleg átvettem!:)

2012. nov. 15. 17:25
 9/11 anonim válasza:
Van akinél beválik,nálam nem.Nálam pont hogy az ellenkezője válik be általában.
2012. nov. 20. 22:35
 10/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy mi magyarok egyszerűen túl sokat gondolunk negatív dolgokra?
2012. dec. 12. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!