Ti mennyire hisztek a vonzás törvényében, abban, hogy
életünk dolgait saját gondolatainkkal vonzunk magunkhoz?
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 19:31
1/10 anonim válasza:
Igyekszem hinni, szerintem ha próbálunk hinni valamiben, optimistán gondolkodni, az jó hatással van az életünkre, én alkalmazom ezt a módszert, meg kell hagyni, azért még nem volt olyan, hogy rácsodálkoztam a dologra, hogy "bevonzottam", de volt már olyan, hogy próbáltam bevonzani valamit és később megkaptam a lehetőséget rá.
2013. aug. 28. 19:55
2/10 anonim válasza:
Én be akartam vonzani nagyon sok pénzt. Aztán sikerült is! Nekünk ütközött egy pénzszállító autó.
2013. aug. 28. 21:01
3/10 anonim válasza:
Ez ilyen elmetrükk.
2013. aug. 29. 00:33
4/10 anonim válasza:
Semennyire, az életünket a tetteinkel és döntéseinkel irányitjuk
2013. aug. 29. 23:46
5/10 anonim válasza:
Örülnék, ha tudnék hinni ilyen badarságokban. Sok téren megkönnyíti az ember életét. Én maradok a sima, pozitív gondolkodásnál. (Már amikor sikerül, mert ha teszem azt 3 tányér töltött káposztával megmérgeztem magam, nehéz szépnek látni a jövőt.
2013. szept. 2. 16:22
6/10 Krill válasza:
Ha csak gondolsz valamire, az álmodozás.
Ha el akarod érni a célodat tenni kell érte, de én maximálisan hiszek benne, hogy amit el tudsz képzeni, azt meg is tudod valósítani. Az emberi elme hatalmas erő, ha használják. Pl. képes irányítani a kezeket, lábakat, és ezáltal gondolatokkal alkotni csodálatos dolgokat :)
De ha arra gondoltál hogy álmodozással egyszer csak szádba repül a sült galamb, akkor azt kell mondanom hogy fel kéne nőnöd!
2013. szept. 3. 07:54
7/10 Szimpor válasza:
Abszolut. A világunkat a belőlünk kisugárzó energia formálja, ez változtatja a történetet. A dolog nagyon egyszerű, minden azon múlik, hogy mire hangolódunk. A pozitív rezgésre hangolódva a pozitív dolgokat kapjuk, a negatívra hangolódva a negatívat. Amikor az ember épp a negatív póluson van sokszor erőfeszítésbe kerül a pozitívra átállni. Sokkal könyebb elrontani valamit, mint felépíteni, létrehozni.
2013. szept. 3. 14:31
8/10 anonim válasza:
Kérdésedben a "hisztek" szó a lényeg.
Hiába tudtam, hogy ez, meg a hozzá hasonló törvények igazak, a hitem túl gyenge volt hozzá, hogy hatni hagyjam.
Ki kellett helyezzem önmagam hatásköréből, és külső dolgokba helyezzem a törvény működtetését.
Nekem a FenShui jött be; de sok-sok más jó módszer van erre.
2013. szept. 3. 15:21
9/10 anonim válasza:
A mostanság annyira divatos vonzástörvénye nem több, mint blabla.
Bármit szeretne az ember elérni az életében, ahhoz a legfontosabb hogy akarni, cselekedni kell, mert nem fog a sült-galamb senkinek a szájába pottyanni.
Persze az élethez szerencse is szükséges, hogy jó időben jó helyen legyünk és megragadhassa az ember a lehetőségeket.
2013. szept. 7. 20:05
10/10 anonim válasza:
Tudod a gondolat és a fantázia nagyon kell az élethez, de ha csak bevonzásra akarod használni, akkor nem marad más mint gondolat. A gondolat, az akarattal és a cselekvéssel együtt ér valamit, önmagában csak álmodozás marad valamiről, amit soha nem érhetsz el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!