Hogyan vonzam be azt akit két éve szeretek? 14/L
Más módszerekkel próbálkoztál,összejönni vele?
Eddig miért nem jött össze?
16/L
Csak kíváncsiságból kérdezem.
Egyébként,elmondhatod mindennap hogy "Szeretni fog engem az,akit már 2 éve szeretek ". Ez hátha bevonzza.
Hátha használ.
Sehogy. Konkrét személyt nem lehet bevonzani, mert létezik szabad akarat (az övé). Csak a szerelmet lehet bevonzani. Az meg lehet, hogy nem ő, akkor sem, ha te szereted.
Ha szereted, tiszteletben tartod, hogy ő meg nem, és nem akarod manipulálni.
Az a baj hogy ezen a teren felos vagyok. De volt mar hogy ugy ereztem lehetne valami koztunk de valaki mindig belejott a kepbe. Es nemreg valaki megkozelitette nekem ezt a szemelyt aztan gyorsan el is akarta simitani a dolgot.
Es nem akarom manipulalni csak addig ugymond ragaszkodom hozza amig megnem tudom hogy hogy all hozzam. Viszont ezt felek megkerdezni.
Hát pedig a legegyszerűbb mód az egyenes... Legyél őszinte, és ne trükközz mindenféle trollkodással...
Ki fog derülni a helyszinen, mint a kaparós sorjegynél... Veszteni valód nincs... Akkor meg???
Hát..ha van olyan rendes,akkor nem fogja másnak elmondani (ha nem érez semmi olyat).
De ha van esélye,akkor inkább próbáld meg mint ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!