Szerintetek van valamilyen káros hatása a különböző füstölőknek? Én nagyon szeretek meditáció közben meggyújtani egyet, de a párom veszekszik velem, mert hogy az biztosan árt. Hiába mondtam neki, hogy nem, erre találták ki, sokan szeretik, stb.
Ugyanígy vagyok, én is szeretem, de a párom nem. Szerintem az igazi jó füstölő természetes anyagokból van, nem árt, de vannak olcsó füstölők, amik ki tudja miből vannak. Esetleg az orr belesjében a nyálkahártyát fölmarják.
De nem ez a fő probléma, hanem a konfliktushelyzet a kapcsolatban. Hm. Könnyű lehet két hasonlónak egy párnak lenni. De így naygobb a kaland!
Valószínűleg nincs semmilyen káros hatása.
-Szkeptikus-
Igaza van a párodnak-- lehet hogy illata van lehet hogy kellmes, de arra még nem gondoltál hogy égéstermék is kerül a levegőbe? CO és CO2?
az ember sok marhaságot talált már ki volt aki kútba ugrott volt ki le a hídról, akkor mindenkit mindenben követni muszáj? mi lenne ha el is gondolkodnál először épp elég baj hogy az eszement meditációs marhaságot végzed Te mindent megkajálsz amit eléd tesznek? A Sz..t is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!