Melyek azok a meditációk, amiktől nem lesznek vágyaink?
Tehát melyek azok amiktől nem lesznek vágyaim, hogy pl. bárcsak lenne egy Ferrarim bárcsak olyan vonzó lennék, hogy az összes nőnek tetszenék, meg bárcsak én lennék a főnök...stb. Hanem megleszek elégedve, hogy dejó van 1 Toyotám, meg dejó nem vagyok csúnya, meg dejó van munkám!
És még akkor se, ha szenvedek, akkor se fogok vágyakozni azután, hogy ne szenvedjek?
Hát én mostanában megnéztem A titok című filmet, és ahhoz van egy meditáció (ami magyar):
Balogh Béla A Tudatalatti Tízparancsolata (és van egy könyv hozzá, amit ma kezdtem el, de az csak útmutató)
Nem tudom, hogy a vágyaid elmúlnak-e, de ha hiszel benne, segít elérni őket. =))
15/L
Hogyan nyugtassuk le a zakatoló tudatot meditáció közben?
Kezeld úgy a haszontalan és zavaró gondolatokat, mint egy tolvajt egy üres házban. Ne adj neki semmit. Hagyd, hogy szétnézzen itt is, ott is, és ne találjon semmit. Ha a tudatod csapong, de nem ragaszkodsz a felmerülõ gondolatokhoz, nem lesz semmi baj. Ne adj a gondolatoknak semmi energiát, és akkor nem fognak zavarni téged.
Van erre egy önismereti technika, mégpedig a vágyak megélése meditációban. Ez a típusú meditáció nem a gondolatok kiüresítésével foglalkozik, hanem a tudat tartamok mélyebb szinten történő átdolgozásával. Olyan mint a hipnózis, de te magadnak csinálod.
Azt jelenti, hogy az összes élményt, amit az adott dolog adhat, megéled meditációban ezért a vágy tárgyára egyszerűen ráunsz.
Itt olvashatsz erről bővebben:
Én a népszerűség iránti vágyamat oldottam ki ezzel a módszerrel. Bármelyik vágyra alkalmazható, a leghatásosabb pedig az un. negatív vágyakra, mint pl bosszú, veszekedés, rombolás stb. Ha meditációban égeted ki, akkor sem rád, sem másokra nem lesz negatív hatással. Sőt, fel fog szabadítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!