A Vonzás Törvénye reklámfogás vagy tényleg működik? Saját tapasztalatod van?
egy ideig nem hittem benne,de úgy voltam vele hogy egy próbát megér
amikor az első dolog"bejött",úgy voltam vele hogy lehet véletlen is,de egyre többször kezdtek megtörténni azok a dolgok amikre gondoltam,jó és rossz egyaránt
végiggondoltam és tényleg rengeteg téren működött még akkor is amikor nem tudtam hogy "létezik"
néha zavaró,de már hiszek benne
Mindkettő. A Vonzás Törvénye tulajdonképpen a pozitív gondolkodást csomagolja misztikus köntösbe, mert így lehet jól eladni egy könyvet/filmet. Valóban segíthetsz magadnak ezzel a gondolkodásmóddal és a filmben/könyvben megismert "technikákkal", de valójában saját magadat motiválod a céljaid elérésére, és nem rejtélyes kozmikus erők valósítják meg az álmaidat.
Ignoramus
Valóban működik és ezt nem cifrázom semmivel, csak annyit, hogy 66 éves vagyok teljesen egészséges normál súllyal, kiegyensúlyozott életvitellel.
A nyugdíjam az nagyon minimális de mindig amire szükségem volt sikerült vagy megvennem, vagy elérnem.
Működik.
Természetesen, lehet sokféleképpen magyarázni. A szkeptikusoknak és materialistáknak javaslom, hogy olvassák el Balogh Béla: A végső valóság c. könyvét. Ott le van írva a fizika nyelvén (mégis világosan és érthetően), hogy miért és hogyan műxik. Aki pedig nem tud vagy akar olvasni, annak a What the bleep do we know? (Mi a csudát tudunk a világról) c. filemt ajánlom.
De nem árt tudni, hogy kezdetben elég nehéz a vonzás törvényét használni, különösen a szkeptikusoknak. De ha belejössz, könnyen megy, és valóban műxik.
Nekem számos esetben bejött (munkahely, autóvásárlás stb.)
Nem vonzás az, hanem (valójában) vonzás-taszítás... mivel mindig minden kettős.
A létező ezen túl nem jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!