Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelemben a lángolást, szenvedélyt az intenzív testi vágy jelenti?
Van, hogy valakivel iszonyat jó a szex és nagyon beindít, de nem vagyok belé szerelmes, mert emberileg nem illünk össze, vagy nem olyan, akit párnak szeretnék.
23N
Egyszer éltem át olyan bizonyos romantikus szerelmet. Ha átéled, tudni fogod a különbséget. A testi vágyat gondolom nem kell elmagyarázni. :)
A másik érzésnél, meg elég volt a másik mosolyát, vagy szeme csillogását látni, és beleégett a lelkembe, most is itt van előttem. Egyfajta melegséggel jó érzéssel töltött el az a pillanat. Meg amikor láthattam.
Szexuálisan is vonzott, nagyon. MINDENE. De már látni is elég volt, hogy feldobjon, és napokig járjon a fejemben.
Amikor megölelt, az meg leírhatatlan érzés volt, szó szerint elvesztem a karjaiban, és nagyon megnyugtató volt.
Ez a jó oldala. :'D. A többiről inkább nem mondok semmit... :)
Szóval a szerelemben is fontos és ott is van a szexualitás, de az érzelmi töltet fontosabb, az az elsődleges. Nem lehet összekeverni a kettőt. - legalábbis aki volt már szerelmes, az tudja a különbséget, egyáltalán nem hasonlóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!