Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy idősödtök, a kapcsolataitokban egyre hamarabb elmulik a szerelem és/vagy egyre kevésbé intenziv?
10 éve vagyunk együtt, 8 éve házasok. Nincs már az a húúú de nagy szerelem. Viszont az együttlétek szenvedélyesek, nagyon kötődünk egymáshoz érzelmileg. Vannak viták, de csak a gyermeknevelés terén!
Tisztelet, őszinteség, hűség, szeretet. Mindent meg szoktunk beszélni, nincs olyan, hogy tabu téma. Helyesbítenék. Van szerelem, csak már nem lobog. :) ez szerintem teljesen normális. :)
Ja, értelek :) voltak előtte kapcsolataim, volt fél éves, három évig tartó, utána 2 hónapig, majd 2 hétig tartó. Akkor lett vége, amikor elmúltak az érzések részemről. Szerelmes alaphangon voltam. Ha voltam :)
-első-
mármint 25 fölött mi változott ?
nekem egyébként az első volt a legnagyobb és azota hullámzo, de egyben csökkenő tendenciát is mutat az érzés intenzitása. most vagyok 30.
nem tudom, hogy 30 fölötteknek, 40-eseknek vagy még idősebbeknek megadatik-e még ugyanolyan intenziven ez az érzés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!