Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erkölcstelen? Mit tanácsoltok?
Sziasztok!
A következő problémám van már egy jó ideje s ebben szeretnék tanácsot kérni tőletek.
Elkezdtem vonzódni egy kolleganőmhöz, aki férjezett. Fiatalok vagyunk s együtt dolgoztunk. Egyre jobban megkedveltem őt, és ő is engem. Többször találkoztunk munkán kívül is. Nem gondoltam én semmi másra barátságon kívül, de idővel észrevettem, hogy nap mint nap gondolok rá, sokszor rajta felejtem a tekintetemet, miden pillanatnak örülök, amit vele tölthetek.
Természetesen semmit nem tettem, hiszen távol álljon tőlem, hogy szétrobbantsak egy házasságot, és ő is hűséges típus. Nem kellene így gondolnom rá. Már ritkábban találkozuk mert elment terhes táppénzre. :)
Valami esetleges tanács a szituációval kapcsolatban? :)
milyen tanácsot vársz?
felejtsd el!
Kedves utolsó válaszoló! :)
Igen, valóban. Érzékelhető volt az ő vonzódása is, csak hát tiszteletben tartja a házasság szentségét, ahoy én is. A kolegák köre illetve akik ismerik nem jósolják sok hosszú évre a házasságukat.
De félreértés elkerülése végett, nem vagyok magam alatt. Az élet megy tovább, minden téren haladok előre és optimizmussal tekintek előre...Csak már kezdtem furcsállani, hogy ennyi idő után sem megy i a fejemből és hogy még mindig ott van az agyamegy szegletében folyamatosan.
Olyan nagyon nem vonzódhat hozzád,ha terhes lett a férjétől!
Vagy nem a férjétől lett?? ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!