Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok?
Szóval az úgy történt,hogy összejöttem egy fiúval akit tényleg nagyon szerettem,aztán egy hülyeségen összevesztünk,nagyon és olyanokat írt hogy "Tudod mit bameg megyek inkább,mert már úgy felbasztad az agyam hogy nem igaz" stb.
Később még én írtam rá hogy beszéljük meg a dolgot,ezalatt ő kibeszélt a legjobb barátommal.De kibékültünk
Hát elég jól voltunk,amíg hetekkel később rám írt hogy legyünk megint barátok,mert ezt nem így képzelte el.Vége lett.Megtudtam hogy azért szakított velem hogy az exével újra összejöjjön(még nincsenek együtt).Aztán a fiú olyanokat írt hogy amikor velem járt akkor üress szívvel mert nem igazán szeretett engem,pedig az előtt mondogatta hogyha elhagynám akkor öngyilkos lenne és amikor egyszer nagyon összevesztünk akkoris sírt.Annak a lánynak meg irogattja hogy őt senki nem érti meg,meg hogy ő a legrendesebb a bandából,azelőtt viszont ő irogatott ilyeneket nekem,meg ő mondta az xéről hogy miylen egy segg.hülye.Most meg neki ír ilyeneket rólam,meg az egész bandát kibeszéli(értelmezhetitek a "banda"szót úgy hogy osztály vagy csoport)
Szóval nem tudom most mi tévő legyek,nekem nagyon fájt mait tettTi mit tanácsoltok?
ez egy idióta! Azt tanácsolom, SOHA NE LÉPJ VELE SEMMILYEN KAPCSOLATBA!
Se sms,se fb, se email,se telefon,se találka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!