Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy nálam 20 évvel idősebb nőbe. Mit tanácsoltok?
Lepontoztam a 2. és 3. válaszolót. Ok, soknak tűnik a 20 év. De te látszol 28-nak és a barátnőd 48-nak? Ad magára? Mert ha most igen, akkor 70 évesen se fog 78-nak, 69-nek kinézni. Medveczky Ilonáról se gondolnánk, hogy annyi, amennyi, Fenyőről se.
A családod a másik kérdés és persze a lányod. Főleg, hogy neki nincs gyereke.
Kedves 5.Válaszoló!
Engem sem érdekel, hogy lepontozol. Az őszinte véleményem, attól még nem fog változni.
Csak az ismeretségi körömben, 2 pár is válik jelenleg, feltehetően a korkülönbség miatt, pedig ott "csak" 10 év van.Fiatalabbra váltotta mindegyik, az idősödő párját.
Más érdekel egy 28 évest és megint más egy 48 évest.Ez hosszú távon, mindkét félnek fárasztó lehet. Ez az egyik.
Azt, meg ne mondja nekem senki, hogy egy 48 éves teste olyan mint egy 28 évesé,úgy bírja és akarja a szexet, bármennyire is jól tartja magát.(az időnem áll meg senki felett) Ez a különbség, egy idő után zavarni fogja a sokkal fiatalabbat és a legtöbb esetben, le fogja váltani egy korabeli, vagy fiatalabb partnerre, akinek az igényei is hasonlóak lesznek.
Tisztelet az oly ritka kivételnek!
8-nak: én írtam az 5. hsz-t is.
Szóval, nem lehet tudni, hogy ki a kivétel. Ok, én sem vagyok oda, ha vki már a 3. házasságánál tart, de ő tudja. Viszont ha a kérdező és a párja úgy gondolja, akkor próbálják meg. Aztán hátha erősítik a kivételek táborát vagy mégsem. Ettől függetlenül érdemes elolvasni a válaszokat, véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!