Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek számít szerelemben a kor?
Nézd köztünk még több volt, a lány 16 én 24, első kapcsolatom volt életemben. Jó későn... Beleszerettem, amúgy is letagadhatok pár évet, ő meg koránál idősebbnek nézett ki, de nem a mellei miatt, hanem úgy ránézésre arcra. Nem volt már kislány kisugárzása
Lényeg szerettem nagyon, és végül úgy ért véget, hogy ő élni akar, megismerkedni másokkal is, nem hisz az első az igaziban, fiatal, és szabad akar lenni, még sokat szexelni stb, szóval búcsút intett nekem
Ez talán a fiatal fiúkra még jellemzőbb lehet, náluk ebben a korban egy év kapcsolat már irdatlan hosszúnak számít, mi se éltük meg... Összességében ez a te döntésed, általában mondjuk a pasik szoktak idősebbek lenni, pont azért mert a lányok általában az idősebb határozottabb férfiasabb fiúkhoz vonzódnak.
De szíved joga, és senki nem botránkozott meg nálunk a 8 év korkülönbségen. Engem kb úgy 18-20nak néztek, őt is a körülinek, szóval akinek mi megmondtuk, hogy 8 év van köztünk, azok nem hitték el, és röhögtek, hogy ne hülyéskedj már, tényleg hány év van?
Nem számít a kor a szerelemnél.
De a fiú majd dobni fog, mert a fiúk a fiatalabb csajokat szeretik.
Igen és nem.
Egyedül te döntöd el, hogy neked mi fér bele és mi nem, a te érzéseidről van szó. Másoknak semmi köze hozzá, akár támogatnák, akár elleneznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!