Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek számít szerelemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek számít szerelemben a kor?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy fiúba, aki 4 évvel fiatalabb, mint én. Sokszor hallom, hogy túl fiatal hozzám, de én úgy vagyok vele, hogy összesen csak négy évről van szó, az nem olyan rengeteg...vagy mégis? Ti mit gondoltok? (20/L)
2016. jan. 29. 08:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha itt kell megkérdezni akkor probléma. Vagy szeretitek egymást vagy nem.
2016. jan. 29. 09:02
 2/11 anonim ***** válasza:

Nézd köztünk még több volt, a lány 16 én 24, első kapcsolatom volt életemben. Jó későn... Beleszerettem, amúgy is letagadhatok pár évet, ő meg koránál idősebbnek nézett ki, de nem a mellei miatt, hanem úgy ránézésre arcra. Nem volt már kislány kisugárzása

Lényeg szerettem nagyon, és végül úgy ért véget, hogy ő élni akar, megismerkedni másokkal is, nem hisz az első az igaziban, fiatal, és szabad akar lenni, még sokat szexelni stb, szóval búcsút intett nekem

Ez talán a fiatal fiúkra még jellemzőbb lehet, náluk ebben a korban egy év kapcsolat már irdatlan hosszúnak számít, mi se éltük meg... Összességében ez a te döntésed, általában mondjuk a pasik szoktak idősebbek lenni, pont azért mert a lányok általában az idősebb határozottabb férfiasabb fiúkhoz vonzódnak.

De szíved joga, és senki nem botránkozott meg nálunk a 8 év korkülönbségen. Engem kb úgy 18-20nak néztek, őt is a körülinek, szóval akinek mi megmondtuk, hogy 8 év van köztünk, azok nem hitték el, és röhögtek, hogy ne hülyéskedj már, tényleg hány év van?

2016. jan. 29. 09:16
 3/11 anonim ***** válasza:
De lennék a fiu helyeben :S nem nem szamit de itt mindenkepp baj lesszmert gyiken senkinek semmi nem tetszik ;)
2016. jan. 29. 09:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem számít a kor a szerelemnél.

De a fiú majd dobni fog, mert a fiúk a fiatalabb csajokat szeretik.

2016. jan. 29. 09:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen és nem.

Egyedül te döntöd el, hogy neked mi fér bele és mi nem, a te érzéseidről van szó. Másoknak semmi köze hozzá, akár támogatnák, akár elleneznék.

2016. jan. 29. 10:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezt még hozzátenném, lemaradt, bocs: Egy esetben általánosságban is minden egészséges gondolkodású ember egyetért. Kiskorút nem rontunk meg! :-)
2016. jan. 29. 10:32
 7/11 anonim válasza:
Nem számít. 26 éves leszek és szerelmes vagyok magamba.
2016. jan. 29. 11:09
 8/11 bandi6891 ***** válasza:
az a baj hogy te mások véleményére adsz,régen és most is voltak tinik akik fiatal felnőtt emberekkel kapcsolódtak.Teljesen mindegy hogy végződött akkor is természetes jelenség.A fiatal kor a gyakorlás,tapasztalatszerzés időszaka sok ember ilyenkor éli ki magát szexuálisan is.Szóval ne másokra koncentrálj,hanem magadra és a másik félre.
2016. jan. 29. 11:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem befolyásolja a dolgokat, de ha elég érett a srác és mindketten szeretnétek, akkor szerintem nem gáz ez a 4 év. Egyébként, ha ez vigasztal, akkor ismerek egy középkorú párt, ahol a nő 10 évvel idősebb a pasinál. :)
2016. jan. 29. 12:38
 10/11 anonim válasza:
Ez rajtad múlik és a barátságotokon, ha egyeztek, illetve elvagytok, mármint úgyértem, hogy mindketten benne lennétek nem pedig úgy hogy "na legyen valami tőlem" akkor mért ne, megér egy próbát, lehet életed döntése lesz.
2016. jan. 29. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!