Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Számít a magasság a szerelemben? Járnátok nálatok alacsonyabb sráccal/férfival?
Minap láttam egy videót az interneten, ilyen social experiment volt, ahol egy 5 láb 2 incs magas ( 160 centis? ) srác sikeresen ismerkedik, akár 170-175 centis lányokkal.
Mondjuk eleve toleránsabbak külföldön az emberek, főleg az USA-ban, de itt ti magyar lányok, ti hogy gondolkodtok erről? 16-100 éves korig várom a válaszokat. :)
Egy magassal voltam már, de alacsonyabbal még nem és nem is vonzanak. Az a baj, ha járnék is vele egy idő után kellemetlenül érezném magam. Embere válogatja.
99/N
Ilyen baromságon gondolkodni...
Csajnak nem a magaságod hanem a pofád tetszik.
Dédnagyapám bölcsessége:
Vizszintesben nincs külömbség!
Bár neki könyebb volt!
Képzeljétek el a háború után azt a rengeteg nőt, aki egyedül maradt! Kb. egy férfira 10 nő volt az arány.
Csak ma finnyáskodnak a nők ezzel a testmagasság, szőr meg mindenféle baromsággal!
Régen meg örültek, ha találtak egy valamire való férfit!
annyira nem számít
ciki, ha alacsonyabb, de nem küldeném el
egyébként az alacsony pasikat szeretem a 170-175 centi magasakat
egyszer udvarolt egy 160 centis, de ő más miatt volt felejtős
én 165 vagyok 24L
Nekem volt alacsonyabb, de engem zavart :/
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!