Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/Nők! Számít a magasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Számít a magasság a szerelemben? Járnátok nálatok alacsonyabb sráccal/férfival?

Figyelt kérdés

Minap láttam egy videót az interneten, ilyen social experiment volt, ahol egy 5 láb 2 incs magas ( 160 centis? ) srác sikeresen ismerkedik, akár 170-175 centis lányokkal.

Mondjuk eleve toleránsabbak külföldön az emberek, főleg az USA-ban, de itt ti magyar lányok, ti hogy gondolkodtok erről? 16-100 éves korig várom a válaszokat. :)

2015. jan. 21. 15:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
De legalább válaszoltál a kérdésemre: Jártál nálad alacsonyabbal, de zavart, tehát a lehetőséget megadtad a kapcsolatnak, ez becsülendő...
2015. jan. 21. 16:11
 12/23 anonim ***** válasza:

"Mondjuk eleve toleránsabbak külföldön az emberek, főleg az USA-ban,"

Nagy tévedésben élsz, itt Kelet-Európában még mindig messze könnyebb magadhoz képest jó csajt szerezni, mint ott. Nyugaton már annyira elszállt a feminizmus, hogy még a dagadt pöfetegeknek is csak a magas, kigyúrt, helyes pasi kell.

2015. jan. 21. 19:58
 13/23 A kérdező kommentje:
Én nem magam miatt raktam ki a kérdést, csak érdekel a dolog... bár jómagam se vagyok égimeszelő. Szerintem, legalább is az amerikai egyetemeken és a környékükön, nagyon intelligens és elfogadó csajok mászkálnak... ezt vettem le pár videóból..
2015. jan. 21. 21:16
 14/23 anonim ***** válasza:
61%

Nem elsődleges szempont nálam a magasság, bár örülnék ha végre találnék egy nálam magasabb srácot...

177cm vagyok

2015. jan. 22. 11:14
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom is alacsonyabb nálam 2-3 centivel, de nem érdekel :D 16/L
2015. jan. 22. 16:01
 16/23 anonim ***** válasza:
54%

eleve hülye a kérdés....

Nők alapból nem lesznek olyanba szerelmesek aki alacsonyabb náluk, nem nézik őket potenciális párnak...

vagy ha mégis tetszik egy náluk alacsonyabb férfi akkor is túlteszik magukat rajta, mivel alacsony a férfi. Gondolják lesz más aki hozzá illő.

Sőt én odaáig megyek, hoyg az alacsony férfiakra még rá se néznek !!! levegőnek nézik őket.

2015. jan. 22. 17:26
 17/23 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem csak ebből a videózásból fakadt, hanem, mert ismerek néhány házaspárt, 10+ éves házzassággal, akiknél a férfi alacsonyabb. Nem ronda férfiról van szó, nem is csúnyán magas nőről. Az egyik példa: 165 centi kb. a férfi 175 centi kb. a nő. És szeretik egymást nagyon! Valahogy csak összejönnek ezek a házasságok, nem hiszem, hogy minden magasabb nő, alacsonyabb férfi kapcsolat tönkremenne, csak emiatt az egy hiba??? miatt.
2015. jan. 22. 21:36
 18/23 anonim ***** válasza:

amit írtál az olyan ritka mint a fehér holló....

Ez sz egy kis hiba ? hát ez az egy hiba tönkreteheti a férfi egész életét !

Fent voltam csak ugy kiváncsiságbol egy társkereső oldalon. Sorba megnéztem miket írttak be a nők.

40-50 közöttiek

30-40

18-30

Meglepő módon még a 40-50 közötti nők is 175 cm minimum magasságot jelölték meg a férfiaknál !!! Egy se volt aki 175 alatt akart volna.

Ez így volt a fiatalabb nőkkel is.

Ez azért jelent vmit.

2015. jan. 23. 09:43
 19/23 A kérdező kommentje:

Társkeresőn ismerkedni szerintem a legrosszabb dolog, mert nem valóságos, nem derül ki, hogy van-e kémia, esetleg, hogy tetszik-e a másik hangja, vagy a mozdulatai. Plusz mind a nők, mind a férfiak egy kicsit a vágyaikat, túlzott elvárásaikat ( álmaikat? ) írják bele ezekbe az adatlapokba.

A férfiak modellalkatú szép nőt szeretnének, a nők magas izmos férfiakat.

Holott a való életben a férfiak többsége beleszerethet egy duci lányba is, mert annyira jól működik közöttük minden és egy nő is beleszerethet egy kevésbé férfias férfiba, ugyan ezekből kiindulva.

Szóval én nem indulnék ki egy társkeresőből...

2015. jan. 23. 18:36
 20/23 anonim ***** válasza:
70%
igaz,h én még csak 17 éves vagyok...de a korombeliekhez képest magas vagyok-175 cm-így hát megnézem a fiúk magasságát...és szégyen,nem szégyen :/ sajnos én automatikusan azokra a fiúkra koncentrálok,akik magasabbak nálam. számomra ők "nagyobb mértékben férfiasak". persze nem azt mondom,h az alacsonyabb fiúk nem lehetnek férfiasak...de én mégis inkább a magas srácokat részesítem előnyben :)
2015. jan. 23. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!