Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vesznek figyelembe engem is az alacsonyabb fiúk/férfiak? Miért van ez?
Nem értek egy dolgot, miért van az, hogy az alacsonyabb fiúk (160-175) teljesen kikerülnek!
Én jó magam 153cm vagyok, és végre vágyok egy normális kapsolatra, ahol nem kell folyton 15 cmesben járnom, és nem kell kitörnöm a nyakam...
Esküszöm, éngem az alacsonyabb fiúk teljesen elkerülnek, mintha nem is léteznék, míg a magasak....
De úgy érzem hogy mindenkinek meg kéne legyen a maga normális párja, nem egy 190es pasim volt, és nagyon kellemetlenül éreztem magam, mostmár úgyérzem ieje lenne egy kis normalításra, csak előbb meg kéne fejtenem, hog mire vágytok ti, vagy legalábbis, miért nem vesztek emberszámba....?
Abszolút semmi baj nincs az arcommal.:)
Kikérem magamnak:))
Külsőre nincs velem baj.:)
Tudjátok, itt nem arról van szó, hanem arról, hogy nehéz egy olyan kapcsolatot fenntartani éveken keresztül ahol 30cm a magasságkülönbség.
Oké, most oké, elmegy egy 10-15 cmes magassarkú, de mi lesz később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!