Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vesznek figyelembe engem is az alacsonyabb fiúk/férfiak? Miért van ez?
Nem értek egy dolgot, miért van az, hogy az alacsonyabb fiúk (160-175) teljesen kikerülnek!
Én jó magam 153cm vagyok, és végre vágyok egy normális kapsolatra, ahol nem kell folyton 15 cmesben járnom, és nem kell kitörnöm a nyakam...
Esküszöm, éngem az alacsonyabb fiúk teljesen elkerülnek, mintha nem is léteznék, míg a magasak....
De úgy érzem hogy mindenkinek meg kéne legyen a maga normális párja, nem egy 190es pasim volt, és nagyon kellemetlenül éreztem magam, mostmár úgyérzem ieje lenne egy kis normalításra, csak előbb meg kéne fejtenem, hog mire vágytok ti, vagy legalábbis, miért nem vesztek emberszámba....?
8-as vagyok :)
És erre én is kíváncsi vagyok, ugyanígy veszem észre!
Jajj ne kezdjétek ezeket a pénz dumákat, ez csak a ribiket zavarja!
Tök mindegy hogy emnnyi pénzed van a lényeg, hogy mi van legbelül!
Annyira nem szeretem, hogy ez így ennyire elterjedt, nem mindenki hajt a pénzre, nekem szeretet és becsület kell!
Ezt senki sem mondta, ne idegeskedj. :)
A lényege aminek mondani akartam, hogy mindenkinek van valami oka szégyenkezni. Majd jön egy alacsonyabb srác aki levesz a lábadról. Talán már ismered is. :)
Hány éves vagy, kérdező? Úgy tippelem, olyan 16-18 lehetsz. Később téged is fog érdekelni a pénz.
Egyébként nekem semmi bajom nincs sem az alacsonyabb, sem a magasabb lányokkal vagy tetszik egy lány, vagy nem. Amúgy 172-174 körül vagyok.
Erdélyben élek, és itt teljesen más világ van...
Teljesen másak az emberek...
Én 173cm magas fiú vagyok és mindig is az alacsony lányok tetszettek igazán.
Szóval ha tényleg helyes vagy és kedves mosolygós lány akkor egyszerűen csak nem volt eddig szerencséd a megfelelő fiúhoz. Ami késik nem múlik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!