Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám magamat olyanná formálni, hogy az alacsonyabb csajoknak is bejöhessek?
Eléggé alacsony vagyok (168 cm), fiatalosan nézek ki (kb. 18-19 évesnek), van kisebb izomzatom de az inkább a karomon, kinézetem inkább hétköznapi, ápolt. Egzisztenciával jó formán nem rendelkezem, mert közmunkás vagyok sajna. Belsőre csendes, nyugodt természet vagyok, kedves, jó fej vagyok a csajokkal de nem viszem túlzásba és nem megyek (mennék) át papucs kategóriába. Önbizalmam valamennyi van, de annyi nincs hogy önszántamból oda menjek egy lányhoz ismerkedés céljából. Mást igazából nem tudok még magamról írni ami fontos lenne.
Mit kellene még letennem az asztalra, hogy bejöjjek a hasonló magasságú lányoknak is?
22/F
talán nem ártana némi ész
alacsony vagyok,ugyan az jön be mint a hasonló ízlésű magas lányoknak
mert mondjuk ők tetszenek nekik?
az ember nem a magasság vagy a súly miatt szeret bele a másikba,teljesen átformálhatod magadat,akkor sem számíthatsz rá hogy befogsz jönni az alacsony lányoknak mert ez nem így működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!