Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelemben szamit a kulso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelemben szamit a kulso vagy sem? Nem szepek vs csunyakra gondolok.

Figyelt kérdés

Kivancsi vagyok ti mit gondoltok errol. Nyilvan valamennyiee szamit a kulso mert a parodra eleg sokszor kell ranezned napi szinten, de szerintetek szimplan a kinezet befolyasolja -e azt hogy valakivel egyutt tudtok elni es osszehazasodni, csaladot alapitani, vagy teljesen a belso tulajdonsagoktol fugg es ha azok megvannak akkor a kulso mar lenyegtelenne valik?

Most kiemelnem hogy ebben az esetben ha azt irom KULSO nem arra gondolok hogy valaki szep vagy csunya mert az relativ, es nem is arra hogy valaki mennyire ad magara, mennyire igenyes..

Kulso alatt most az arcvonasokra es egyeb vonasokra gondolok.

Az en esetemben adott egy fiu, akivel egyszeruen nem tudok zoldagra vergodni, hogy most mivan. Belso tulajdonsagai hihetetlenul megnyertek es egyszeruen nem talalok benne hibat es tenyleg minden szuper es egy hullamhosszon vagyunk. De... kulsore zavar hogy mennyire kulonbozik tolem. Volt mar veletek olyan hogy valaki mellett altatok es bele neztel a tukorbe es lattad magatokat kivulrol es abszolut nem “illett ossze” a kep?? Vagy ez egy hulyeseg amit csak en erzekelek? Hatalmas a kontraszt kettonk kozt valahogy azt latom hogy nem lehetunk egymasnak valok valamiert ha rank nezne barki nem latna azt hogy mi ossze illunk. Nem mintha ugyanugy kene kineznunk, csak van ennek vmi energiaja, a legtobb rendes par (tehat nem a komolytalan egyikrol a masikra emberek) harmoniaban vannak egymassal meg kinezetileg is. Jo rajuk nezni.

Nem tudom mennyire ertheto vagy mennyire jon at amit elszeretnek magyarazni de majd kiderul a valaszokbol :D

2018. márc. 10. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Semennyire.

Kizárólag személyiség számít.

Amit leírtál, eléggé komplex, de összeszokottsággal megváltozik az érzékelésed.

2018. márc. 10. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem akárhogy kerekíted, nem tetszik a külső, de nagyon a belső. Nézd, a szépség/ tetszik tényleg szubjektum, de nyilván abba leszel szerelmes, aki tetszik. Igen, a külső nélkül nem megy, aztán jöhet a belső... ennyi.
2018. márc. 10. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

Számít.

Ebből van a legtöbb párkapcsolati probléma is.

Aki nem jön be, annak az emberek 99%-a esélyt sem ad, hiába van megőrülve a belső tulajdonságaiért.

Aki meg bejön, az nem biztos, hogy olyan belsővel rendelkezik, ami alkalmassá teszi őt a hosszú távú együttélésre.

A kinézet ugyanis hosszabb távon kb a legutolsó szempont.

2018. márc. 10. 16:43
 4/7 A kérdező kommentje:
A harmadik valaszolot most nem teljesen ertettem. Szamit a kulso mert anelkul nem megy, de hosszutavon az a legutolso szempont.
2018. márc. 10. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Pont erről van szó kérdező.

(azt a helyzetet most vegyük ki a képből, hogy külső:belső egyaránt tökéletes, mert az nyilván a legjobb kapcsolat, és azt is, hogy mindkettő rossz, mert akkor meg nem jössz össze vele).

A külső nagyon is számít az ismerkedésnél. Hiszen ha nem jön be a másik külseje, akkor esélyt sem adsz neki, mint te annak az embernek, aki vonz, de nem tetszik.

Ez viszont hibás hozzáállás, mert a külső (közhely) de múlandó, és egyáltalán nem függ össze az együttélés képességével.

" bele neztel a tukorbe es lattad magatokat kivulrol es abszolut nem “illett ossze” a kep"

Ez 5 percig számít, amíg az instára kell posztolni, hogy a barátnőid sárguljanak az irigységtől, hogy milyen jó pasid van.

Az meg, hogy tudsz vele beszélgetni, hogy megnyerték a belső tulajdonságai a figyelmed sokkal fontosabb... LENNE, de nem az, mert nem adsz neki esélyt, mert úgy vagy vele, hogy nem illetek össze a tükörben, mint egy Disney mesében a herceglány meg a hercegfiú

2018. márc. 10. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem külsőm miatt utasította vissza egy csomó csaj, persze ezt nem mondják meg a szemedbe, hogy mi az oka, hogy nem kellesz nekik. Tudom saját magamról, hogy alacsony vagyok és arcra sem vagyok helyes. 23F Belsőm rendben van. Be
2018. márc. 10. 17:44
 7/7 A kérdező kommentje:

5-os valaszolo!

Az a helyzet, hogy pontosan hogy adtam neki eselyt, azaz jelenleg szinte egyutt vagyunk vagy valami olyasmi, mert reszerol teljesen egyertelmuek az erzelmek, reszemrol viszont nem annyira. A belso az ami megfogott, es amiert az elejen vakon belementem ebbe a kapcsolatba, aztan elkezdtem “latni” es tudom ez nagyon arrogansan hangzik de azota lankad a vonzalom. Nagyon szeretnem ot szeretni mert joban rosszban mellettem van es barmiben segit es az eletet adna ertem, es tudom hogy ilyen embert lehetetlen vagy nagyon nehez meg egyet talalni mert olyan ritka mint a feher hollo. Szeret imad magamert minden hibammal egyutt, es annyi dolgot elnezett mar nekem. De valamiert nem vonzodok hozza a kulseje miatt pedig nem tartom csunyanak, szoval ez bonyolult..

2018. márc. 12. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!