Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szerelemben mindenki azt kapja, amit megérdemel?
Nem. Ez nem így működik. Nincs karma és nincs isten. Mindenki azt kapja a világból, amit ki tud belőle vájni magának. Nincs igazság. A hollywoodi romantikus filmek és a disney-mesék nem igazak.
De a legtöbb átlagos ember lelkét megnyugtatja, hogyha azt hiszi hogy a fentebbi az igazság.
Igen. Hisz egy kapcsolatot mind a két félnek ápolni kell minden egyes nap, hogy az működőképes legyen. Ha ezt elmulasztják, akkor vége lesz a kapcsolatnak.
Mindenki azt kapja vissza, amit adott és megérdemel.
Soha nem kaptam senkitől sem szerelmet.
Mindig normális voltam embertársaimmal.
Akkor hol is van az összefüggésed?
Nem mondanám ezt így ki feltétlenül. Abban viszont hiszek, hogy hasonló hasonlót vonz. A "jó" emberek megtalálják egymást, ahogy a "rosszak" is. Idővel. Ez nem azt jelenti persze, hogy egy rendes embernek csak rendes kapcsolata lehet élete során, de megtalálja a párját előbb-utóbb szerintem. Illetve abban is hiszek, hogy mindenki annyit kap a kapcsolattól, amennyit ő belefektet.
De azt még megjegyezném, hogy egy jó ember is lehet teljesen alkalmatlan párkapcsolatra. Lehet valaki kedves meg önzetlen meg tisztességes, ha nem tudja a kellő energiát belefektetni a kapcsolatba, vagy túl kritikus a partnerével stb. Én kisit elkülöníteném a mindennapi dolgokat meg a kapcsolatot ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!