Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vagyok balszerencsés a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok balszerencsés a szerelemben? 25/N

Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom,azóta áll fent ez a helyzet. Mondjuk úgy 10 éve! Átlagos nőnek mondhatom magam,nem vagyok egy rondaság,de szépségkirálynő sem. Viszont szerintem kedvesnek mondható. Egy baj van velem,hogy 152cm magas vagyok. Ha én voltam szerelmes vagy tetszett/tetszik valaki mindig csalódnom kell,mert nem jövök be nekik, ha valakinek megtetszek akkor ő nem jön be nekem. Mi lehet a baj? Eddig pozitívan álltam ehhez a dologhoz,de egyre jobban remény vesztett leszek,minnél több az elutasítás.
2018. febr. 6. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:

"Egy baj van velem,hogy 152cm magas vagyok."

AZ MIÉRT BAJ? Exem 150cm volt én 184 vagyok :) Szerintem sokan vannak akik szeretik az alacsony lányokat/nőket ;)

Ne viccelj! 25 évesen azért még ne add fel, majd gyere vissza 40 felé! :))

Fel a fejjel! :)

39F

2018. febr. 6. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
Nem a magasságoddal van baj. Csatolj nekünk ide egy képet, hogy többet tudjunk mondani a küllemeddel kapcsolatosan.
2018. febr. 6. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet priviben.:) Amúgy sok férfi tényleg szereti az alacsony nőket.
2018. febr. 6. 18:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem most ozonleni fognak a levelek privatba. Lesz kikbol valogatnod!

Hasonlo cipoben jarok, tehat nem tudok tanacsot adni! 29f

2018. febr. 6. 18:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Egy alacsony nőnek egyszerűbb a helyzete mint egy alacsony pasinak. Annyi magassarkú cipő van, válassz olyanokat, ami számodra kényelmes, tetszik, aztán már nem is érzed ezt a problémát, ami tulajdonképpen nem is az.

Nem hinném,hogy a magasságod bármiben szerepet játszik.

sokan vannak úgy, mint Te, de egyszer majd eljön az a srác akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak, csak legyél nyitott az ismerkedésre!

2018. febr. 6. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Az aki szép (valakinek szimpi), az alacsonyan is szép és be fogsz jönni valakinek egyszer. Ne rugózz ezen a magasság dolgon, mert bevonzod magadhoz azt, hogy mindenki ezzel fog foglalkozni körülötted és akkor megjelenik az önbeteljesítő jóslat. Biztos van olyan tulajdonságod, amivel tarolhatsz az emberek előtt, ezt használd ki inkább :).
2018. febr. 6. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:
"Ha én voltam szerelmes vagy tetszett/tetszik valaki mindig csalódnom kell,mert nem jövök be nekik, ha valakinek megtetszek akkor ő nem jön be nekem" Ez nem szerencse/nem szerencse kategoria. Inkább hozzáállás kérdése. Ha valami (valaki?) az öledbe hull azt nem becsülöd, csak a rosszat nézed benne, másokért meg lelkesedsz bár semmit sem tudsz rola (Olyan kislányosan).
2018. febr. 6. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Nyugi, a 152 cm egyáltalán nem baj, dőt sok férfi pont azt szereti.

Egyik exem is ilyen magas, pedig nekem kifejezetten a magas és robosztusabb nők tetszenek. De annyira kis cuki volt. :D Szóval ez sokszor inkább előny.

2018. febr. 6. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:
A baj azzal van hogy masok irant nagyobbak az elvarasaid ugy hogy onertekelesi problemaid is vannak . Olyan ferfiakat akarsz akiket nem kaphatsz meg.. ez minden no baja.
2018. febr. 7. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!