Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek még a szerelemben? A romantikában? Abban, hogy valakivel órákig sétáltok kézen fogva, céltalanul andalogva? Csak bámuljátok a csillagokat, hallgatjátok a tücskök ciripelését? Nevetni önfeledten, elveszni egymás tekintetében?
Társasjátékozni, együtt főzni, hazavárni a társatokat ?
És abban, hogy a Sors rendeljen bármit, együtt öregedtek meg a párotokkal, egy olyan kapcsolatban, amelyben mindig számíthattok egymásra ?
Jóban-rosszban, egészségben-betegségben ?
És ahol egy harmadik félnek esélye sincs ?
Hatot b/\sztam el idaig ilyenbol. -.- mind az en hibambol.
Hiszek benne, hogyne hinnek hisz van meg letezik....csak hat.…… mindegy
hittem, eljött, és megőrült(szó szerint) . Vége lett, azóta sem hallottam róla.
Pedig ameddig jó volt, csodálatos volt
Persze....persze...
Elhiszek én sokmindent...
#1-es : Remélem, sok szerencsét Neked!
#2-es : Akkor valamiért talán még nincs itt az ideje.
#-3-as : Sajnálom. Mégis, mi történt ? Elhagyott szó nélkül ?:(
a szerelem egy rózsaszín köd amitől tökéletesnek látod a másikat, nekem erre nincs szükségem, én szeretni akarok és nem egy álomvilágból nézni a másikat
hiszek abban, hogy megéri a másikra annyi időt energiát fordítani, hogy "céltalanul" andalogjunk, de az sem céltalan! vele akarunk lenni, kettesben ha lehet :)
egy kis minőségi időt együtt tölteni
ajánlom figyelmetekbe az 5 szeretetnyelvről szóló könyvet: Egymásra hangolva
le van benne írva mi a szerelem és mi a szeretet és hogyan kell kifejezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!