Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok évek óta egy nőbe, de neki a jóképű-macsó férfiak tetszenek. Van egy ilyen barátom (miattam nem jön össze a csajjal) érdeklődnek egymás iránt. Segítsek összejönni nekik?
Tudja a csaj is hogy mit érzek iránta, de csak haverok vagyunk. Egyszer full részegen elmondta hogy mennyire nem tetszem neki és ez az egyetlen akadálya. Szerencsére nem emlékszik rá.
A haverom elég rendes, stb. Úgy vagyok vele hogy inkább lássam mellette mint valami bunkóval. Viszont sokszor panaszkodtam neki a csajról, tud mindent, ezért nem akar összejönni vele, mert nekem rosszul esne. De nagyon tetszenek egymásnak, ezt a vak is látja!
Most rajtam múlik a dolog, nekem kell összehoznom őket mert maguktól nem fog összejönni. Hogyan segítsek nekik? Mivel győzzem meg a haveromat? Arra gondoltam hogy kitalálok egy csajt magamnak akivel most ismerkedtem meg, akkor lehet hogy mer lépni.
Nagyon rendes a barátod és te is nagyon rendes vagy!
Szerintem mondd el a barátodnak, hogy nyugodtan kezdjen a csajnál, mert te sajnos esélytelen vagy és inkább ő legyen mellette, mint más, ez nem fog a barátságotok rovására menni.
Ezenkívül ne szervezkedj, az sosem vezet jóra, hagyd a dolgokat a maguk menetében alakulni!
Szervezkedni ne kezdj el a barátod háta mögött. Igazi barátok szemtől szemben intézik a dolgaikat, így korrekt. Beszélj vele őszintén.
Amúgy le a kalappal, ritkák az ilyen korrekt emberek manapság.
Megmondtam neki hogy nyugodtan összejöhet a csajjal ha akar, nem fog zavarni és bekavarni sem fogok. Azt is elmondtam azért hogy ne várja ha úgy lesz, hogy hármasban fogunk eljárogatni vagy ilyesmi. Az sok lenne nekem.
Úgy tudom már írt is neki, de megmondtam neki is és másoknak is hogy nem kell nekem beszámolni részletesen róluk (rögtön jelentkeztek más barátok, hogy " tudtad hogy xy írt z-nek? Blablabla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!