Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kollégámmal - akivel egyébként egymás szemszögében ülünk - egy nap többször is előfordul, hogy összeakad a tekintetünk, és azonnal hirtelen elkapja. Véletlen, vagy néz engem? Hányszor kell ennek előfordulnia egy nap, hogy tudjam a különbséget?
Mit jelent az,hogy egymás szemszögében ültök?
Nincs abban semmi ha Rád néz, hová is nézne ha annyira közel ültök egymáshoz!
Az,hogy zavarba jön, természetes ha nem vagytok annyira közvetlen kapcsolatban,hogy egymásra nevessetek és dolgozzatok tovább.
Nyakig beléd van zúgva. Ezt akartad hallani?
Ja, nem, nincs.
Felnőtt emberek vagytok, nem?
Nekem tuti nem kéne olyan pasi, akinek csak a titkos bámulásra futja, bár valszeg csak félreértelmezel valamit.
Nekem annó volt egy kollégám, pont bele esett oldalról a látóterembe, és volt egy rettentő idegesítő szokása, ami engem nagyon zavart, és mindig arra néztem, szinte szugeráltam, hogy hagyja már abba, fél óránként mégsem szólhatok rá. Aztán inkább megfordítottam az asztalom.
Hány évesek vagytok? Független vagy te is? Miért nem kezdeményezel nála, ha ennyire bejön? Lehet, hogy ő félénkebb típus, nem mer nyitni, ezért nem lép feléd.
Ha tényleg kedves típus, és bejön a személyisége, és külsőre is tetszik, akkor nem értem, mi tart vissza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!