Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi elhív csak téged valahova (kávézni beültök kettesben vagy kajázni) és a végén ő fizet, de csók nincs és az eset többször is előfordul, az randi?
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 20:15
3/10 anonim válasza:
igen az randi...majd megcsókol ne légy türelmetlen
4/10 anonim válasza:
fogjuk rá és enni nem kajázni :D
5/10 anonim válasza:
Igen az, szóval valószínűleg érdekled, mint nő. De viszont azt kicsit furcsálom, hogy nem csókol meg, vagy nem is utal arra. Vagy te nem hagyod? Mert ha látja rajtad, hogy hátrálsz, valószínűleg azért tartózkodik még egy darabig.
6/10 A kérdező kommentje:
Én is furcsállom, hogy nem közeledik úgy pláne, hogy olyan ruhában mentem a randira, hogy ha nem meleg akkor kb rám kellett volna ugrania :D
2013. jún. 17. 20:30
8/10 A kérdező kommentje:
És ha egy-egy randi után van hogy egy hétig sem keres? Engem ez bizonytalanít el :(
2013. jún. 17. 20:31
9/10 anonim válasza:
talan felenk es nem tudja mit erzel iranta.
10/10 anonim válasza:
öleld meg legközelebb, úgy szorosan, nézz a szemébe, ha nem veszi a lapot, öleld tovább és néha nézz le a szájára is. remélhetőleg leesik neki. vagy csak egyszerűen csókold meg te :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!