Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek még a szerelemben? A romantikában? Abban, hogy valakivel órákig sétáltok kézen fogva, céltalanul andalogva? Csak bámuljátok a csillagokat, hallgatjátok a tücskök ciripelését? Nevetni önfeledten, elveszni egymás tekintetében?
Társasjátékozni, együtt főzni, hazavárni a társatokat ?
És abban, hogy a Sors rendeljen bármit, együtt öregedtek meg a párotokkal, egy olyan kapcsolatban, amelyben mindig számíthattok egymásra ?
Jóban-rosszban, egészségben-betegségben ?
És ahol egy harmadik félnek esélye sincs ?
#7-es! Senki nem tökéletes! A hibáival együtt kell szeretni a párunkat és ha vita van, nem menekülni, hanem megbeszélni. A céltalan andalgást pedig úgy értettem, hogy egy nyári éjjelen elindulni valamerre és mindegy, hol, csak kettesben a párunkkal.
A szeretetét mindenki másképp fejezi ki. Van, aki elmondja mindnen nap, van, aki ritkábban. De a tettek számítanak.
Én hagytam el. Bekerült a zárt osztályra de azóta gondolom kiengedték.
Nagyon agresszív lett
3as
#8-as. Igen, szép dolog.
#10-es, tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy egy kapcsolat nem cukormáz és vannak mélypontok... Pont ezért kell érettnek lenni és megoldani a problémákat. Nem pedig menekülni. Számomra pedig semmi nem giccses, ami a romantikáról szól. Ezzel együtt tisztában vagyok a realitással is.
#11-es, teljesen igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!