Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a szerelemben rossz időzítés? El lehet rontani?
Figyelt kérdés
Ha minden tökéletesen alakul, el tudom rontani a türelmetlenségemmel?
Még csak ismerkedünk...nem akarok rá feszülni. Kicsit tart az egésztől, nem akarom ráeröltetni sem magam, de én már annyira lépnék egyet.(netes ismerkedés, személyes találkozót akarnék)
2017. okt. 24. 22:55
1/4 anonim válasza:
Persze, sok mindent el lehet rontani a türelmetlenséggel. Azt viszont neked kell látnod/tudnod, hogy hol vannak a határok. Mennyi ideje beszéltek írásban, milyen gyakran, akarja-e vajon a másik fél is stb. Az tény, hogy sokáig nem jó "arctalanul" kommunikálni, mert könnyen átcsap abba, hogy légvárakat építünk a másik személyével kapcsolatban.
2/4 anonim válasza:
Eleve azt sem gondolnám, hogy találkozó nélkül a szerelem valódi. Csupán hiú ábránd. Nem ismered őt. Aki pedig ennyire nem akar személyes találkozót, az megint csak nem szerelmes. Ha két ember tényleg egymáshoz való, és igazi szerelem van, akkor nincs olyan, hogy túl gyors haladás.
3/4 anonim válasza:
IGEEEN El lehet rontani. Eddig 5-ből 4-szer a türelmetlenséggel szúrtam el! Főleg az egyetemen! Relax! Barátság.
4/4 anonim válasza:
Igen, de az ilyesmit simán meg lehet oldani megfelelő kommunikációval. Azt, hogy túl gyors/lassú a tempó, ki lehet fejezni, meg lehet beszélni és lehet kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!