Cefre. Két rossz közül melyik a jobb?
A kifőzés időzítésére kérdeznék:
Ha nem tudom pont a kiforrás után kifőzetni vinni a cefrét, akkor mi a jobb választás,
1/ ha a még nem teljesen kiforrot cefrét főzetem ki, vagy
2/ ha már kissé túlforrt állapotban főzetem ki?
Melyikből lesz finomabb pálinka?
(Egyébként maga a cefre nem rossz, mert tiszta és érett gyümölcsből van, nem rothadó cuccból, és cukor sincs hozzáadva természetesen, hisz nem célom a mennyiségnövelés...)
O de kár, pedig a főző által adott két időpont közül a korábbi lenne a jobb, a biztosabb, hogy ráérjünk elvinni. Akkor próbálok későbbre szervezkedni.
De és amúgy ha kicsit korábban sikerül kifőzetni, amikor még azért dolgozik az anyag és képződik rajta némi bunda... Akkor az mivel jár pontosan? Szóval nem lesz belőle pálinka, vagy hogy kell ezt elképzelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!