Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelemben nem számít az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelemben nem számít az életkor, magasság, testsúly, és a pénz?

Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 16:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%

Segítek picit neked:

A szerelemben n̶e̶m̶ ̶s̶z̶á̶m̶í̶t̶ az életkor, magasság, testsúly, é̶s̶ ̶a̶ pénz, kinézet és a fasz méret számít csak nőknek.

2022. jún. 4. 16:13
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

Ha vmi célt szolgál akkor nem.

Pl bantalmazók kifejezetten szeretik a relative ronda ketsegbeesett nőket.

A dominánsak meg a mamlasz naiv ostoba iranyítható nőket akik megint nem a legszebb kategoria éppen

A kiahsználosak meg inkább dobják a plazacicát is egy csorba fogu rovid haju de sikeres gazdag nőért is.

Nem minden a külső tehát.

2022. jún. 4. 16:28
 3/14 anonim ***** válasza:
45%

Meredek kijelentés kérdező!

De adott embereknél tényleg nem számítanak bizonyos pontok a felsorolásodból!

2022. jún. 4. 16:29
 4/14 anonim ***** válasza:

*Ja meg akik csaladi biztonságot akarnak inkább vannak egy nyomi papuccsal, de az jo férj és jo apa is.

Es ezeket hívjak az emberek szerelemnek párkapcsolatoknak.

2022. jún. 4. 16:29
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

#4: Igen, normális ember azt hívja párkapcsolatnak, ahol nem az az egyetlen összetartó erő, hogy lehet dugni.

Gyerekvállalásra pedig ezerszer alkalmasabb egy jó apa, jó férj, mint aki szar apa, szar férj, de izmos.

Mi ezen a borzalmas?

2022. jún. 4. 16:34
 6/14 anonim ***** válasza:
De, nagyon is számít
2022. jún. 4. 16:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem.Nem kezdenék nálam alacsonyabbal,200kilóssal meg 20évvel öregebbel sem.
2022. jún. 4. 16:38
 8/14 anonim ***** válasza:

5 hogy számításbol vannak a másikkal. A szolgaltatásaiert cserebe, ahogy pr.stik d.gnak pénzért.

Éedekkapcsolat.

2022. jún. 4. 16:39
 9/14 anonim ***** válasza:

*érdekkapcsolat ez is csak más ertelembem. Aztam vannak a golddigerek-támogatok is.

A szerelem én nem is tudom hol kezdődne de talán a gyerekek vagy tinik közt akik még nem azt nézik mennyit keresel, ki vagy te meg stb. Csak simán szerelmesek.

2022. jún. 4. 16:41
 10/14 anonim ***** válasza:
92%

Én inkább azt mondanám, hogy nem a legmeghatározóbb dolgok.

Illetve: egyéntől is függ, hogy kinek mi, milyen módon, és mennyire számít.

Részemről a pénz soha nem volt szempont a szerelemben. Az életmód már jóval inkább.

Önmagában a testtömeg és a manapság nem számít. De mondjuk egy 150 centis, és ugyanennyi kilós nőre nem tudnék vonzalommal tekinteni. De önmagában az, hogy 60, vagy 70 kiló, nem érdekel. Magasság terén meg főleg nem.

Az életkor meg közvetetten. Nem maga a kor számít, hanem annak a következményei. Akire ránézek, és a nyugdíjas nénit látom benne, abba nem tudnék szerelmes lenni. Fiatalabb irányban annyira nem szokott zavarni, bár utasítottam már el egy fiatal lány közeledését, mert a viselkedése és a gondolkodásmódja annyira éretlen és infantilis volt...

2022. jún. 4. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!