Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van kettős mérce a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van kettős mérce a testsúlynál?

Figyelt kérdés

Ha egy nő normàl súlyú vagy picit duci akkor se bántja senki! És simán talál neki tetsző partnert!

De ha egy férfin van túlsúly. Nem extrém - szóval 180 cm hez 90 kg akkor ő egy dagadék féreg! Mit képzel hogy nőt akar? Legyen 65-70 kg mint a tini sracok és aztán próbálkozzon!

2022. jún. 2. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom, hol élsz, de ez általában pont fordítva van.

Egyébként a férfiakra nézve is létezik (sajnos) a testszégyenítés, és az általad említett vékony férfiak pont az áldozatai.

2022. jún. 2. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézz egy kicsit szét az oldalon, és figyeld meg, hogy melyik nem képviselői 'zsírdisznózzák', 'bálnázzák' és 'tehenezik' az ellenkező nem túlsúlyos tagjait. Meg fogsz lepődni. :DD
2022. jún. 2. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
97%

Ez meg provokalasnak is gagyi.

Vékony nőként nem érint a téma, de ez tényleg pont az ami fordítva van.

Súlyfelesleggel (nem extrém naggyal) egy férfinek semmi hátránya nincs.

A súlyfelesleges nőket viszont úgy emlegetik, hogy "ha ronda igénytelen vagyok akkor csak kövér nő jut nekem"? Ezzel őket teljesen lehúzva.

2022. jún. 2. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én pont fordítva látom.

Sok testesebb, kövérebb (nem a 200kg-osra gondolok azért) pasinak van tök szép baratnője. Sok pasinak egyébként még jól is áll, ha van némi túlsúly. A személyiségükkel jobban tudnak kompenzálni.

Ha egy nő meg szintén valamilyen szinten túlsúlyos (megint csak nem a 200kg-os nőkre gondolok) akkor már sokkal nehezebben találnak partnert és sok esetben akik próbalkoznak azok meg lelakottak, öregek. Azért mert valakin van mondjuk 15kg felesleg attól még lehet igényes, nem büdös, nem kócos zsíros hajú stb.

Egy férfi mondta egyszer egy műsorban hogy a nők kevésbé tudnak jó személyiséggel kompenzálni, nőként én is ezt látom a környezetembe.

2022. jún. 2. 13:52
 5/5 Sunshinedoll ***** válasza:
91%

Lol, te melyik bolygón élsz?

A kövér nőknél jobban utált és megalázott, semmibe vett és gúnyolt csoport alig létezik a nyugati társadalomban.

2022. jún. 2. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!