Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme így?

Figyelt kérdés

Ha a nők nem kőtelesek semmit adni a partnerüknek akkor a férfinak miért érdemes párkapcsolatban lenni?

-Vigasztalás, lelki támasz csak a nőnek jár. A férfi kemény legyen, vagy takarodjon.

-Vagyont a férfi hozza és halmozza fel.

-Szex nincs mer a nők nem szeretik, max ilyen kidőlt fa pózban heti egyszer, fintorogva.

2022. márc. 7. 16:41
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
94%

"Szex nincs mer a nők nem szeretik, max ilyen kidőlt fa pózban heti egyszer, fintorogva."

Ez csak rólad mond nagyon szomorú dolgokat. Én és minden nő, akinek ismerem erről a véleményét, imádjuk a szexet 🤷

2022. márc. 7. 16:44
 2/31 anonim ***** válasza:
92%
Igen, ez a nők egy nagyon kis része, kb 1%-a? Mi lenne, ha a döntő többségre, a többi 99%-ra koncenrálnál?
2022. márc. 7. 16:46
 3/31 anonim ***** válasza:
78%

"Ha a nők nem kőtelesek semmit adni a partnerüknek akkor a férfinak miért érdemes párkapcsolatban lenni?"

Tehát te KÖTELEZNÉD a nőket dolgokra, hogy neked megérje egy kapcsolat? (Most a helyesírásodat hagyjuk is)

2022. márc. 7. 16:46
 4/31 A kérdező kommentje:
1. Aha egészen addig amíg csak nektek vannak, a férfi meg kussban van. Mikor nektek kéne adni akkor meg a sírás megy hogy, ezt se akarom meg azt se, milyen nyomorék vagy.
2022. márc. 7. 16:48
 5/31 A kérdező kommentje:

3. Nem.

De az se fair hogy a férfinak el kell halmozni a nőt minden földi jóval.

Cserébe meg nem kap semmit.

2022. márc. 7. 16:50
 6/31 anonim ***** válasza:
90%
Nemtom, te valamit nagyon sz@rul tolsz, engem vigasztal a feleségem, ha bajom van, a pénzt együtt keressük és nemigen latok fintorgást szex közben :D De gondolom, oka van, hogy te nem sok lelkesedést tapasztalsz, biztos a nők hibája 😅
2022. márc. 7. 16:50
 7/31 anonim ***** válasza:
76%

"Aha egészen addig amíg csak nektek vannak, a férfi meg kussban van. Mikor nektek kéne adni akkor meg a sírás megy hogy, ezt se akarom meg azt se, milyen nyomorék vagy"

Ezt a szexre írtad? Mert ebben a kontextusban nem (sem) tudom értelmezni. Ha nem egy rakás sz@r veled a szex, akkor a nő szereti veled csinálni, ennyi a titok és nem több :D

2022. márc. 7. 16:53
 8/31 anonim ***** válasza:
93%

"Mikor nektek kéne adni akkor meg a sírás megy hogy, ezt se akarom meg azt se, milyen nyomorék vagy"

Jézusom, mit csinálsz te szex címen, amin sírnak, hogy nem akarják és nyomorék vagy? :D

2022. márc. 7. 16:54
 9/31 anonim ***** válasza:
74%

Haver a hibát ne kívül keresd hanem magadban. Amúgy senkit se köteleznek hogy kapcsolatban legyen, neked se kell.

Ennyi erővel a nőnek miért éri meg? Dolgozok, van lakásom eltartom magam. Azt eddig sikeresen kifogtam olyanokat akik pótanyukát kerestek és elvárták hogy egyedül takarítsak mert én vagyok a nő. Na most ebben mi a nagy deal nekünk?

De én legalább nem vonok egy kalap alá minden férfit és jövök ide ilyen hülyeségeket kerdezni

2022. márc. 7. 16:54
 10/31 anonim ***** válasza:
58%
8) ez engem a régi jó kis bombanős kérdezőre emlékeztet, aki egyszer idesírta, hogy a prostiknál sem élheti ki a vágyait, mert még ők is korlátozzák és megtagadnak tőle dolgokat :D ezt teljes jogfosztásnak élte meg, nem beismerő vallomásnak, hogy egy beteg állat...
2022. márc. 7. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!