Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme így?
Ha a nők nem kőtelesek semmit adni a partnerüknek akkor a férfinak miért érdemes párkapcsolatban lenni?
-Vigasztalás, lelki támasz csak a nőnek jár. A férfi kemény legyen, vagy takarodjon.
-Vagyont a férfi hozza és halmozza fel.
-Szex nincs mer a nők nem szeretik, max ilyen kidőlt fa pózban heti egyszer, fintorogva.
"Szex nincs mer a nők nem szeretik, max ilyen kidőlt fa pózban heti egyszer, fintorogva."
Ez csak rólad mond nagyon szomorú dolgokat. Én és minden nő, akinek ismerem erről a véleményét, imádjuk a szexet 🤷
"Ha a nők nem kőtelesek semmit adni a partnerüknek akkor a férfinak miért érdemes párkapcsolatban lenni?"
Tehát te KÖTELEZNÉD a nőket dolgokra, hogy neked megérje egy kapcsolat? (Most a helyesírásodat hagyjuk is)
3. Nem.
De az se fair hogy a férfinak el kell halmozni a nőt minden földi jóval.
Cserébe meg nem kap semmit.
"Aha egészen addig amíg csak nektek vannak, a férfi meg kussban van. Mikor nektek kéne adni akkor meg a sírás megy hogy, ezt se akarom meg azt se, milyen nyomorék vagy"
Ezt a szexre írtad? Mert ebben a kontextusban nem (sem) tudom értelmezni. Ha nem egy rakás sz@r veled a szex, akkor a nő szereti veled csinálni, ennyi a titok és nem több :D
"Mikor nektek kéne adni akkor meg a sírás megy hogy, ezt se akarom meg azt se, milyen nyomorék vagy"
Jézusom, mit csinálsz te szex címen, amin sírnak, hogy nem akarják és nyomorék vagy? :D
Haver a hibát ne kívül keresd hanem magadban. Amúgy senkit se köteleznek hogy kapcsolatban legyen, neked se kell.
Ennyi erővel a nőnek miért éri meg? Dolgozok, van lakásom eltartom magam. Azt eddig sikeresen kifogtam olyanokat akik pótanyukát kerestek és elvárták hogy egyedül takarítsak mert én vagyok a nő. Na most ebben mi a nagy deal nekünk?
De én legalább nem vonok egy kalap alá minden férfit és jövök ide ilyen hülyeségeket kerdezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!