Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme így?

Figyelt kérdés

Ha a nők nem kőtelesek semmit adni a partnerüknek akkor a férfinak miért érdemes párkapcsolatban lenni?

-Vigasztalás, lelki támasz csak a nőnek jár. A férfi kemény legyen, vagy takarodjon.

-Vagyont a férfi hozza és halmozza fel.

-Szex nincs mer a nők nem szeretik, max ilyen kidőlt fa pózban heti egyszer, fintorogva.

2022. márc. 7. 16:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
79%

Engem az összes eddigi barátnő és most a menyasszonyom is támogatott lelkileg, kölcsönösen ajándékozgattunk, és többel is volt, hogy fel kellett kötnöm a gatyát (Vagy letolni? :D ), hogy tartsam a lépést a szexben.

Nem mindenki teljesen ilyen, de ha megvan a jóérzés, a kedvessg, a törődés és a hasonló személyiség, akkor ez mind nem probléma egy kapcsolatban. Sőt, akiket ismerek, kb 80%-a ilyen kapcsolatban van, 10%-a szenvedősebb kapcsolatban, 5% szingli, de keresgél, és 5% szingli és aktívan tesz azért, hogy egy megkeseredett nyomorék legyen, mert mindenki mást szid és okol a saját párkapcsolati kilátástalanságáért. Csak nem te is ilyen vagy?

2022. márc. 7. 16:59
 12/31 A kérdező kommentje:
8. Nem hiszem hogy manapság az orál túl nagy kérés lenne.
2022. márc. 7. 17:10
 13/31 anonim ***** válasza:
87%
Ha minden nő ilyen lenne, akkor nem lenne senkinek nője.
2022. márc. 7. 17:27
 14/31 anonim ***** válasza:
79%
12. Sok csaj az análba is benne van, szóval nem tudom te kikkel ismerkedsz.
2022. márc. 7. 17:30
 15/31 anonim ***** válasza:
85%
12: soha egyetlen partneremnek sem volt kifogása az orál ellen, nem tudom, milyen peched van. DE ha lett volna, akkor sem jutunk oda, hogy "sír, hogy ezt sem akarja, meg azt sem", normális szexuális kultúrával és tisztelettel ezt azért meg lehet előzni. Veled tényleg valami különleges gyászmenet lehet a szex.
2022. márc. 7. 17:41
 16/31 anonim ***** válasza:
66%
Nem nagy kérés, de attól még nem mindenki szereti. Téged kielégít az, ha valaki muszájból szop le?
2022. márc. 7. 17:47
 17/31 A kérdező kommentje:
15. Ja más nem is tehet ról.
2022. márc. 7. 17:49
 18/31 A kérdező kommentje:

16. Nem.

De ha sem ingert nem erez arra hogy akárhogy is, de jó legyen a szex akkor nincs értelme vele lenni.

2022. márc. 7. 18:21
 19/31 anonim ***** válasza:
68%
Lehet baszott ő rendesen, csak nem veled.
2022. márc. 7. 18:24
 20/31 A kérdező kommentje:
19. Az azt jelentené hogy érdekli a dolog, én viszont rossz vagyok neki. Viszont ha így van akkor minek lenne velem?
2022. márc. 7. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!